Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azèrt az elèg beszédes, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azèrt az elèg beszédes, ha a sràc, akivel ismerkedsz, nem akarja megmutatni a levelezèseit, nem?

Figyelt kérdés
Pàr hónapja ismerkedünk, eleinte talàn inkább szex kapcsolatnak indult, de èn màr kezdtem volna iránta többet èrezni. Úgy èreztem, nem keres annyit, àllítólag sokat dolgozik, sok a dolga, amiatt...Tàrskeresőn ismerkedtünk meg, ahol időnként változni kezdett közöttünk a km távolság, emiatt kezdtem gyanakodni, hogy újra belépeget. Amikor neki szegeztem a kèrdèst, azt válaszolta, hogy nincsen rajtam kívül senki. Erre mondtam azt, hogy akkor mutassa meg a levelezéseit, de azt nem volt hajlandó, arra hivatkozva, hogy úgyis azt mondanám, hogy előre kitörölte őket..(Tudja, hogy elèg bizalmatlan vagyok.) Ez azèrt elèg gyenge indok, nem?
2022. máj. 20. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mert mivel hülyített?

És mit tagadott?

2022. máj. 20. 16:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Hàt, hogy èrdeklem, különben nem keresne... meg, hogy nincs mit bevallania, mert rajtam kívül nincs màs, akit fűzne.
2022. máj. 20. 16:11
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

És ez kimerült hogy fűzöget barkit is?

De ha fűzöget is az miért baj, nem voltatok együtt?!

Érdekelted mint szexpartner

Hiszen arról szólt a kapcsolatotok

Te gondolsz ebbe sokkal többet mint ami volt

2022. máj. 20. 16:14
 14/20 anonim ***** válasza:
*kiderült
2022. máj. 20. 16:15
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy nem csak a szex miatt "van velem"... àllítólag a személyiségem is vonzotta. De ja, arra hajlamos vagyok sajnos, hogy többet lássak bele a dolgokba..:/
2022. máj. 20. 16:20
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

Én sem mutatnám meg a néhány hónapja ismert dugópajtimnak a privát levelezéseimet. De még egy friss kapcsolatban sem.

Kicsit többnek képzeled magad a kapcsolatba, mint amennyit valójában érsz neki...

2022. máj. 20. 16:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt, nem volt ez kimondva sosem, hogy ez csak szex kapcsolat. Àllítólag ő is komoly kapcsolatot keresett. Sokat beszèlgettünk, másról is szólt ez a "valami", mint csak a szex, de màr lényegtelen.
2022. máj. 20. 16:27
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Teljesen mindegy

Felejtsd el

Egyértelmű hogy nem akar tőled szextől többet

Ilyet meg friss kapcsolatban sem kérünk a másiktól nem hogy egy alakulóban lévő valakitől vagy szex partnertől hogy mutassa meg a beszélgetéseit

Mégis milyen jogon?

A pasik amugyis allergiásak az ilyesmire

Ha már most számon kéred valószínűleg realizálódott benne hogy kapcsolatban csak rosszabb lennél ezért kétlem hogy akarna most már bármit is

2022. máj. 20. 16:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Olyan cegnel dolgozom ahol orszagos azinten kell itazni van h par napot itt ott vagyok kepzes miazmas

Hat nalam a 0-500ig barmi lehet 🤣 de ha azt nezem h spec atmegyek Bp masi felere az is 20km alapban...

2022. máj. 20. 18:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, de a km nem csak akkor változik, ha belép az illető? Bocs, ha hülye kérdés, de ha a tinder magától kapcsolódik fel, akkor hogyhogy előtte hetekig nem mutatott változást a távolságban, pedig mobil nete van. Vagy ez így lehet hülye elmélet.. mindegy.
2022. máj. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!