Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azèrt az elèg beszédes, ha a sràc, akivel ismerkedsz,
nem akarja megmutatni a levelezèseit, nem?
Figyelt kérdés
Pàr hónapja ismerkedünk, eleinte talàn inkább szex kapcsolatnak indult, de èn màr kezdtem volna iránta többet èrezni. Úgy èreztem, nem keres annyit, àllítólag sokat dolgozik, sok a dolga, amiatt...Tàrskeresőn ismerkedtünk meg, ahol időnként változni kezdett közöttünk a km távolság, emiatt kezdtem gyanakodni, hogy újra belépeget. Amikor neki szegeztem a kèrdèst, azt válaszolta, hogy nincsen rajtam kívül senki. Erre mondtam azt, hogy akkor mutassa meg a levelezéseit, de azt nem volt hajlandó, arra hivatkozva, hogy úgyis azt mondanám, hogy előre kitörölte őket..(Tudja, hogy elèg bizalmatlan vagyok.) Ez azèrt elèg gyenge indok, nem?
Őszintén szólva semmi közöd a levelezéséhez, és valóban akár ki is törölhette volna őket. Ha bizalmatlan vagy, beszélj vele még egyszer erről, de hosszú távon ezzel megölöd a kapcsolatot, ha alaptalanul vagy féltékeny.
2022. máj. 20. 14:58
2/20 anonim válasza:
Semmi de semmi közöd a beszélgetéseihez. Én se mutatnám meg, ha van titkolni valóm ha nincs.
2022. máj. 20. 14:59
3/20 A kérdező kommentje:
Jó, ebben igazatok van, de nem részleteiben voltam kíváncsi minden egyes levelezèsère, csak, hogy kikkel chatel...
2022. máj. 20. 15:00
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet ennyire belemászni valaki magánszférájába...
Én nem rejtem el a levelezéseimet - a telefonomon nincs képernyőzár, a laptopom mindig be van kapcsolva, tehát akármikor látható, hogy ki, mit írt nekem. De ezzel együtt nem hagynám, hogy valaki ilyen stílusban számonkérjen.
2022. máj. 20. 15:02
5/20 anonim válasza:
Szerintem elég beszédes, ha akivel ismerkedsz számonkéri a levelezéseimet. Konkrétan red flag. Ha nem bízol benne, hagyd a fr.ncba, de ez a biztonsági őr stílus senkinek nem jön be.
2022. máj. 20. 15:09
6/20 A kérdező kommentje:
Igaz... Lehet nem mentség rà, de picit ittas àllpotban voltam. Mellesleg akkor elèg szépen kiadtam magamat,az èrzèseimet iránta, amire nem igazán kaptam válaszokat. Azóta nem is keresett, de közvetlenül beszélgetés utàn egyáltalán nem tűnt úgy, mint aki megsértődött volna.
2022. máj. 20. 15:09
7/20 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem, jobb, ha hagyom őt, mert ő le sem szart engem..
2022. máj. 20. 15:12
8/20 anonim válasza:
Eleve nem voltatok együtt , mint párkapcsolat így nem is értem milyen jogon kéred számon?
Ha egy pasi ezt mondaná nekem, úgy hajtanám el a pi.csába mint macskát sz.arni.
Semmi közöd hozzá hogy kivel beszélget.
Mindenesetre szerintem már nem is érdekes mert ha van esze nem keres többet.
Ha most ilyen számonkérő vagy mi lett volna később?
2022. máj. 20. 15:36
9/20 anonim válasza:
Nem értem milyen jogon kérted számon
Nem voltatok kapcsolatban így ha ismerkedik, beszélget másokkal ahoz se lenne közöd.
Az meg ha elmondtad neki az érzéseid és ő nem reagált rá kB semmit akkor az elég egyértelmű jele annak hogy ő nem érez irántad többet...
2022. máj. 20. 15:38
10/20 A kérdező kommentje:
Ja, csak akkor miért tagadta, hogy nem fűz màst az appon? Mondtam neki, hogy nem gàz, csak mondja meg, ne hülyítsen feleslegesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!