Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta ilyen kilátástalan egy átlag férfi számára a társkeresés Budapesten?
Hhhe? :D
A férfiak nagy többsége azért keres normális párt, mert maga is normális.
"A férfiak azért keresik a normális párt, mert más nem kaphatnak meg."
A férfiak nem normális párt akarnak?
Nőként mondom, és minden rossz nélkül, bár bele lesz kötve.
Igen, megemelkedtek az elvárások a férfiak irányába - felkerültek a nőkkel szembeni elvárások mellé. Ennyi történt. Nyilván rosszabb nektek, mert míg pl. nagyanyáink is beleszülettek abba, hogy egy nőnek jól kell kinéznie - meg az azelőtti nők is, a világirodalom tele példákkal -, addig ez a férfiakkal hirtelen történt meg. De ez már nem fog változni.
Azzal nem értek egyet, hogy az influenszer külső lenne a standard akármelyik nemnél is - hacsak nem olyan környezetben mozogtok -, de olyan helyről én menekülnék.
16
De tényleg... A férfiak EGY RÉSZE azt hiszi, hogy ha minden nap lefürdik és rendszeresen fogat mos, akkor ő már már mindent IS megtett.
Nagyanyáink, anyáink még tényleg azt mondták, hogy a férfi ha egy fokkal szebb az ördögnél, az már pont elég. A nőnek mindig szépnek kellett lennie, nem is kérdés.
Én 50 feletti nő vagyok, ha visszagondolok, nagyon kevés kolléganőmnek volt igazán helyes, jóképű férje.
azért van különbség az "emelkedett" és "nevetségesen irreálisra nőtt" között.
Én őszintén sajnálom a fiú újszülötteket. Hacsak nem a szerencsés ~20%-ba születik, olyan nyomorúságos életet fog kapni a társadalomtól, hogy csoda ha marad bármi életkedve, vagy motivációja a lehetetlen elvárások mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!