Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta ilyen kilátástalan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta ilyen kilátástalan egy átlag férfi számára a társkeresés Budapesten?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 11:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%
A férfiak azért keresik a normális párt, mert más nem kaphatnak meg.
2022. máj. 18. 13:15
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Hhhe? :D

A férfiak nagy többsége azért keres normális párt, mert maga is normális.

2022. máj. 18. 13:18
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

"A férfiak azért keresik a normális párt, mert más nem kaphatnak meg."

A férfiak nem normális párt akarnak?

2022. máj. 18. 13:20
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha tényleg átlagos vagy, akkor nem kéne gondod legyen nőkkel. Én ronda vagyok, nem is volt még sose senkim, de átlagosként átlagos nőt le kellene tudnod akasztani simán. Lehet esetleg csak azt hiszed, anyukád, szomszéd néni, kollégád vagy egy itteni nő mondta rád, hogy átlagos vagy, de amúgy nem. Nők sose fogják neked a szemedbe mondani, hogy ronda vagy...
2022. máj. 18. 14:25
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az elmúlt 10-15 évben alakult ki.
2022. máj. 18. 14:41
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

Nőként mondom, és minden rossz nélkül, bár bele lesz kötve.

Igen, megemelkedtek az elvárások a férfiak irányába - felkerültek a nőkkel szembeni elvárások mellé. Ennyi történt. Nyilván rosszabb nektek, mert míg pl. nagyanyáink is beleszülettek abba, hogy egy nőnek jól kell kinéznie - meg az azelőtti nők is, a világirodalom tele példákkal -, addig ez a férfiakkal hirtelen történt meg. De ez már nem fog változni.

Azzal nem értek egyet, hogy az influenszer külső lenne a standard akármelyik nemnél is - hacsak nem olyan környezetben mozogtok -, de olyan helyről én menekülnék.

2022. máj. 18. 14:54
 17/22 anonim ***** válasza:
69%

16

De tényleg... A férfiak EGY RÉSZE azt hiszi, hogy ha minden nap lefürdik és rendszeresen fogat mos, akkor ő már már mindent IS megtett.

2022. máj. 18. 14:56
 18/22 anonim ***** válasza:
77%

Nagyanyáink, anyáink még tényleg azt mondták, hogy a férfi ha egy fokkal szebb az ördögnél, az már pont elég. A nőnek mindig szépnek kellett lennie, nem is kérdés.

Én 50 feletti nő vagyok, ha visszagondolok, nagyon kevés kolléganőmnek volt igazán helyes, jóképű férje.

2022. máj. 18. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
30%

azért van különbség az "emelkedett" és "nevetségesen irreálisra nőtt" között.

Én őszintén sajnálom a fiú újszülötteket. Hacsak nem a szerencsés ~20%-ba születik, olyan nyomorúságos életet fog kapni a társadalomtól, hogy csoda ha marad bármi életkedve, vagy motivációja a lehetetlen elvárások mellett.

2022. máj. 18. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanilyen nevetségesek a nők irányába való elvárások (ne legyen több, mint 25), csak azt már lenyeltük.
2022. máj. 18. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!