Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt a fórumon olyan férfi, aki kapott segítséget, hogyan alakítson ki párkapcsolatot nőkkel?

Figyelt kérdés

Hol lehet elkezdeni? Ne pszichológust ajánlgassatok, voltam náluk eleget.

A "menjek ilyen-olyan hobbi-körbe" sem segít túl sokat, alapból introvertált vagyok és nagyon jól érzem magam az időm többségében magányos tevékenységekkel, nem szeretnék kényszeredetten, erőltetetten még olyan helyre sem menni, amit amúgy szeretek csinálni, mert nem a közösségi élményre vágyom, hanem célzottan, konkrétan egy barátnőre, akivel akár együtt is csinálhatjuk utána az adott tevékenységet, de nem megszállottan és nem is feltétel, hogy szeresse azt csinálni. Az egyetlen feltétel, hogy vonzódjunk egymáshoz.

A belső értékeket tartom fontosnak, ami miatt nem tudok mit kezdeni a Tinderhez hasonló társkeresőkkel, illetve a szórakozóhelyek is túlságosan kiábrándítók számomra.

2022. máj. 17. 19:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is intro a Párom, mi társkeresőn ismerkedtünk meg. Fura, de annyira negativ vokt, hogy szt mondtam, muszáj kicsit "felviditanom". Én vittem a beszélgetések zömét, mert irta is, ha nem szólnsk hozza ő bizony hallgat...nekem ez kihivás volt

.. és aztan elindult valami...ennek 2 éve lesz, hihetetlen jó páros vagyunk, elmondhatom, sose volt jobb és empatikusabb párom. Kellett idő, mig megnyilik, mert sokszor csak hallgattunk, de mára már teljesen értem. Nagyon nagyon ragaszkodó, es eleinte ugyan kellett neki a "tér" meg az egyedüllét, mára eljutottunk odáig, hogy konkrétan mindig együtt vagyunk...persze nem egymás nyakában de együtt. Nagyon nagyon szeretem! Ne add fel ha online is...:-) 48 vagyunk.

2022. máj. 17. 21:23
 22/22 anonim ***** válasza:
31%

Ehhez nem segítség kell, hanem jó genetikával kell születni.

Magyarán jól kell kinézni, vagy pontosabban minél jobban.

Legyél jóképű - igen tudom, hogy mindenkinek más számít igazán jóképűnek, de vannak bizonyos jellemzők, amelyeket általánosságban vonzóak - normális/sportos testalkatú, normális magasságú (legalább 180cm), legyen hajad és öltözz normálisan és legyen valamiféle fellépésed, komunikációs készséged. Nagyjából ezeken múlik a dolog.

Ha a külsőd nem megfelelő, azon lehet javítani valamilyen szintig: edzőterem (de ne vidd túlzásba), vagy bármilyen sport, amitől fogysz, szálkás leszel, hogy látszódjon valamilyen szinten az izomzatod és az arcod vonásai, a "csontozatod" ha így tetszik.

Ha alapból csúnya fejed van, akkor igazából mindegy, izomzattal, pénzzel jó dumával valamennyire lehet kompenzálni, de csak egy bizonyos szintig.

Vagy bevállalsz plasztikai műtéteket, de hát ezekhez meg iszonyat sok pénz kell.

https://www.youtube.com/watch?v=azBEWpbtlxM

Az ő videói egyébként sokat megmagyaráznak, bár elég sok mindent nem vesz számításba.

2022. máj. 17. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!