Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Majdnem 2 méter magas srácként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 2 méter magas srácként mit rontok el, hogy pont a magas csajoknak nem szoktam tetszeni és kelleni?

Figyelt kérdés

Akármerre megyek ahol van pár magas lány ott egyiknek sem tetszem. Például az egyetemi évfolyamomon is voltunk kb. 50-en, abból 35-en lányok. Ott aki volt pár tényleg magas (175+) helyes csaj egyiknek sem tetszettem, az alacsonyak közül viszont jó párnak. Akármerre megyek az életben aztán ugyanezt látom. Az olyan 160-170 köztiekből egész sok csinos lánynak bejövök, aztán ahogy megyünk felfelé magasságban egyre kevesebbnek. Az utóbbi 5 évben randiztam vagy tíz magas lánnyal, közülük eggyel volt szex, vele is inkább kapcsolatot szerettem volna, de ő nem akart. (Magas barátnőm meg még sosem volt.) De már a randiig eljutni is kínlódás a legtöbbel, sokszor az utcán vagy társaságban is csak átnéznek rajtam teljesen. Nem egyik-másik, hanem a 90%-uk. Már esküszöm kisebbségi érzésem is van, ha meglátok egy magas helyes nőt, hogy biztos úgy sem fogok tetszeni neki, ez gondolom még kevésbé tesz vonzóvá aztán a szemükben. Az alacsony nők közül mindeközben pedig válogathatok (bár nem ez a célom).

Tudom szomorú és szégyellni való, de az utcán pedig újabban mindig elkeseredek, amikor meglátok egy párt amiben a lány magas. Nem tudom én mitől vagyok ilyen értéktelen és nem vonzó a szemükben.

2022. máj. 17. 18:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azert mert a szep arcu es alaku lanyokat nezed meg mint minden ferfi es ha ez parosul egy 175-180-as magassaggal, akkor mar szinte modellcsajrol beszelunk szep hosszu combokkal.azok meg nem teged keresnek, hanem a gazdagabb, magas pasikat.
2022. máj. 17. 19:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy egyáltalán tetszel bárkinek. Én is 2 méter körül vagyok, izmos és elvileg nem ronda, de mégsem tetszem egy csajnak se. Ha mégis akkor is kiderül a végén hogy egyébként csak barátkozni akar....

Ennyit a magasságról...

2022. máj. 17. 20:12
 13/20 anonim ***** válasza:

#8: Így van, valódi Marvel-univerzumba illő mentalista képességekkel rendelkeznek, mint Charles Xavier. Csak azok a fránya alfák, náluk nem működik a trükk a rózsaszín köd miatt, ami annyira elárasztja őket, hogy még azt is tagadják, hogy az illető alfa lett volna, hiszen alacsony, köpcös, akármilyen, de ez már csak akkor derül ki, amikor oszlik a köd. Előtte még a külsejével is megtévesztette, hiszen jó pasinak látta őt.

A személyiségproblémát viszont már az interneten kiszúrják. A leggagyibb kamufotóra is jön egy csomó match és a sokadik napon 1-1 lány szúrja ki, de a saját fotóid (még olyanok is, amik személy szerint neked nem is tetszenek, hanem a pszichológusod, a barátzónás segítőkész nőismerősöd vagy a csajozásban jártas haverod ajánl, hogy azt rakd fel, csak hogy a RÉSZREHAJLÁST is kizárjuk, hogy csak előnytelen képeket készítesz magadról) esetén már pár másodperc alatt érzik, hogy téged balra kell húzni.

Ez meg valami olyasmi lehet, mint a Halállistában a halálistenek szeme. Csak itt nem a nevedet és a hátralevő idődet látják, hanem hogy baj van a személyiségeddel.

Azt nem értem, hogy ha ilyen képességeik vannak a nőknek, akkor miért nem a túsztárgyaló meg sorozatgyilkos elemző és titkosügynök munkakörökben követelnek női kvótát.

Vagy hogy a sok rendőrnő közül miért nem állítanak ki párat forgalmas helyekre és kiadja az utasítást a kollégának CB-n, hogy "10 óránál kövessétek a piros felsős Nike cipős srácot, valami nem stimmel vele, zavart érzek az erőben. Azt hiszem verbális bántalmazásra vagy internetes gyűlöletbeszédre készül. Állítsatok rá egy egységet figyelni.

Olyan lenne, mint Agatha a prekog a Különvélemény című filmből. Az is nő volt. Ugye, hogy ugye!

2022. máj. 17. 20:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Pár embernek válaszolok, akiknek még szívesen hallanám a válaszát.

#1 Köszi! Te nem néznéd hülyének ha egy jó barátod felhozná ezt a témát?

#2 Én is hallottam már ezt a fajta panaszkodást, de az volt a vicc olyan lány is mondta nekem, aki végül nem akart semmit tőlem. Amihez nyilván joga van, csak akkor ennek a panaszkodásnak semmi értelme, ha amikor ott a lehetőség nem csap le rá, csak panaszkodik. Mintha én most panaszkodnék, aztán holnap felajánlkozna egy hozzám illő helyes magas nő, de elutasítanám és panaszkodnék tovább.

#3 Mire gondolsz? Én is beverem a fejem sok ajtófélfába vagy buszon a kapaszkodóba. Én is állandóan ezt hallgatomm "hű de magas vagy" és voltak alacsony fiú ismerőseim, akik irigykedtek rám. Az embereknek olyan elvárásai és képzelettársításai vannak rólam a magasságom miatt, amik nem feltétlen igazak rám.

Annak ellenére amit mondasz, hogy "Sajnos még mindig él a társadalomban az, hogy magas lány nem áll le alacsonyabb sráccal." én meg sajnos rengetegszer látom ezt elkeseredésemre, hogy magas lány együtt van magával egy magasságú sráccal vagy akár fél fejjel alacsonyabbal is. Amivel nyilván semmi bajom nem lenne, ha én is tudnék olyan párt találni, amilyet szeretnék.

#5 Kb. magamhoz hasonló helyességű lányokat nézek. Engem is helyes srácnak mondanak.

#11 Az alacsony lányokból is ugyanúgy a számomra szép arcú és alakú lányokat nézem meg, de ott vannak is sikereim. Komolyan egy szép arcú és alakú 165 centis lánnyal ezerszer könnyebb összejönni, mint egy szép arcú és alakú 180 centis lánnyal? Utóbbiakhoz gazdagnak kell lenni?

#12 Sajnálom. Igen nem azt mondom nekem a világon a legrosszabb, de attól még ugyanúgy ami vágyam van az nem tud beteljesülni.

#13 Jó ahogy írtam néha eljutok magas csajjal randira (évi 1-2), szóval nem igaz hogy nullának tetszem már ránézésre, de a végeredmény szempontjából mindegy is, hogy már ránézésre utasít el vagy az 1. randi után.

2022. máj. 17. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha #7 rám reflektált, akkor szólok, hogy én mondom a személyiségével baj van, nem a csajok akik ránéznek. Mivel ilyen lúzer duma magas önbizalomhiányát jelzi, ami hátrány a nőknél. Előtte szóló voltam
2022. máj. 17. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, más véleményére vagyok kíváncsi, de amikor egy férfi úgy írja le magát, hogy "helyes" mindig az jut az eszembe, hogy vagy látens buzі vagy anyuci pici kedvence. Anyukám szokta ezt a szót használni rám pedig én aztán ronda vagyok mint a szar. Minő véletlen a kérdezőhöz hasonlóan én se tetszek azoknak a lányoknak, akinek én szeretnék, pedig anyukám szerint "helyes" vagyok :D. Micsoda véletlen egybeesés.
2022. máj. 17. 20:37
 17/20 anonim ***** válasza:
#1 voltam , ők ismernek , látnak téged, tudják hogyan beszélsz , viselkedsz , mi néhány mondat alapján nem fogjuk tudni kitalàlni
2022. máj. 17. 20:45
 18/20 A kérdező kommentje:

#15 Az lehetséges, hogy az önbizalomhiány ne általánosan alakuljon ki, hanem csak egy adott csoport tagjaival szemben? Tehát pl. tök jól elbeszélgetek olyan lányokkal akik nem tetszenek, vagy alacsony helyes lányokkal is (akik arcra/alkatra bejönnek, de mégse magasak), de közben meg a magas lányoknál nagyon ráparázok valamire és előttük önbizalomhiányos leszek beszélgetéskor?

#16 A helyes alatt azt értem, hogy nem vagyok extrémen jóképű, akit szó szerint minden nő vonzónak talál, de azért "bőven" szoktam tetszeni nőknek. Egy nőre is így mondanám, hogy nem gyönyörű, hanem helyes. Vagyis még azért jól néz ki.

Jóképű -> Helyes -> Átlagos -> Csúnyácska -> Nagyon ronda

Kb. így van az én fejemben. Csak azt akartam a helyessel mondani, hogy egész jól nézek ki, de azért nyilván ismerek férfiakat, akik nálam is jobban néznek ki.

Küldtem képet magamról.

#17 Rendben, van egy-két bizalmasom, akiknek talán felhozhatom a témát. Remélem megértőek lesznek.

2022. máj. 17. 21:23
 19/20 anonim ***** válasza:
A szeparcu/joalaku magas lany a "modell" kategoria,aranyosabb test,legiesebb, karcsubb hatas, minden ruha xsinos es jol all, es sokkal szebb mint az alacsony, szeparcu joalaku lany, aki sosem lesz aranyos. A labai rovidek, keze feje nagyobb es barhova megy, a magasabb lanyok kozt torpe, nem tud kitunni, foleg ha a magasak is szepek. Szoval a magas modell csajokhoz igenis penz kell.
2022. máj. 17. 21:36
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 Küldtem privátban pár csajt, akik tetszettek. Ők szerinted modellek? Csinosak, de nekem megjelenésben is inkább a picit szerényebb csajok jönnek be, nem a cicababák.
2022. máj. 17. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!