Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 2 méter magas srácként mit rontok el, hogy pont a magas csajoknak nem szoktam tetszeni és kelleni?
Akármerre megyek ahol van pár magas lány ott egyiknek sem tetszem. Például az egyetemi évfolyamomon is voltunk kb. 50-en, abból 35-en lányok. Ott aki volt pár tényleg magas (175+) helyes csaj egyiknek sem tetszettem, az alacsonyak közül viszont jó párnak. Akármerre megyek az életben aztán ugyanezt látom. Az olyan 160-170 köztiekből egész sok csinos lánynak bejövök, aztán ahogy megyünk felfelé magasságban egyre kevesebbnek. Az utóbbi 5 évben randiztam vagy tíz magas lánnyal, közülük eggyel volt szex, vele is inkább kapcsolatot szerettem volna, de ő nem akart. (Magas barátnőm meg még sosem volt.) De már a randiig eljutni is kínlódás a legtöbbel, sokszor az utcán vagy társaságban is csak átnéznek rajtam teljesen. Nem egyik-másik, hanem a 90%-uk. Már esküszöm kisebbségi érzésem is van, ha meglátok egy magas helyes nőt, hogy biztos úgy sem fogok tetszeni neki, ez gondolom még kevésbé tesz vonzóvá aztán a szemükben. Az alacsony nők közül mindeközben pedig válogathatok (bár nem ez a célom).
Tudom szomorú és szégyellni való, de az utcán pedig újabban mindig elkeseredek, amikor meglátok egy párt amiben a lány magas. Nem tudom én mitől vagyok ilyen értéktelen és nem vonzó a szemükben.

Személyiségeddel , vagy más egyébbel lehet a baj szerintem
Baráti kört lenne inkább érdemes megkérdezni , làtatlanba csak a random válasz generetort fogod beindítani

Mert míg neked csak előnyöd származott férfiként a magasságodból, a nőnek leginkább hátránya és nem szeretne ilyen sorsot a gyerekének.
Ugyanezért látsz négereket is jóval gyakrabban szeplős vörös meg természetes szőke nőkkel vagy nagyon világos bőrű csajokkal, mint olyanokkal, akivel kisebb a kontraszt.
Sajnos még mindig él a társadalomban az, hogy magas lány nem áll le alacsonyabb sráccal.

Ez más dolgokban is igy van nem a magassag a mérce.
Mindig annak kellunk aki nekunk nem kell, aki meg kellene, annak nem. Ez ilyen murphy

Azért nem nézik meg a magas lányok az utcán, meg máshol sem, mert baj van a személyiségével :D
Esküszöm, nem vagytok normálisak.
Nem is ismerik baszod.

Tudod a nők fantasztikus emberismerők, itt is 2 mondat alapján elküldenek a jó kurvа anyádba, ha le mered írni a valóságot, amit az ő kicsi buksijukban tök máshogy képzelnek (nem mellékesen világraszóló empatikus képességekről tesznek itt is tanúbizonyságot nap mint nap, csak hogy még egy női sztereotípiát "megerősítsünk" :D).

Mondtam én hogy beindul a találgatás:
Van egy 2m hosszú autóm, reggelente miért csak a harmadikra indítására indul ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!