Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meghíztam (135kg lettem) és nagyon lusta lettem. Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Aki elfogadna ekkora méretben,és azt, hogy szeretem a hasam.

33 N

2022. máj. 17. 14:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%

Bárhol ismerkedhetsz,csak igazítsd az igényeid ahoz amit nyujtani tudsz. Ezzel nem azt mondom,hogy egy alkoholistával gyere össze,hanem ne várj egy olimpiai sportolóra.

Amúgy könnyedén társra találhatsz így is, utána akár közösen kialakíthatjátok az életeteket.

Én magam 31f 30kilót fogytam miközben találkoztam a nagy szerelmemmel. Kerek 2 év alatt mindketten erősen lefogytunk. Csuoan elhatározás kérdése volt. Szeretjük a hasunkat,de egymást erősítve eljártunk gyalogolni majd kocogni, úszni,bringázni,kirándulni és a megfelelő étrend és a mozgás hatására illetve szerintem a szeretet érzése is sokat segített mindketten nagyon sokat fogytunk. Jelenleg az esküvőt tervezzük🙂

2022. máj. 17. 15:13
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Van itt a gyékán egy hájfétises férfi, már vagy egy éve írja ki a társkereséssel kapcsolatos kérdéseit. Az extrém módon kövér nők a zsánerei. Senki nem áll le vele pedig amúgy normálisnak tűnik, már sajnálom szegényt. Álmai nője lehetnél, fóleg ha még felszednél vagy 30-40 kilót.
2022. máj. 17. 15:13
 13/31 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos 2022-ben már tényleg ez a trend amit #14es is leír

Túltolja a világ az elfogadást.

135 kg a molettsègen túl van szerintem

2022. máj. 17. 15:25
 14/31 anonim ***** válasza:
23%

néha szoktam nézni a TLC csatornán az élet 250 kg felett.

és ott is van ezeknek a nagyon súlyos embereknek párjuk. szóval próbálj keresni valami fogyókúrás csoportot esetleg.

2022. máj. 17. 15:40
 15/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem simán találhatsz párt, ha el tudod fogadni, hogy egy hájfétises pasi lesz az, akinek kelleni fogsz. Igazából nem különbözik sokkal attól, aki szőkékre, vörösökre, nagy mellűek, kigyúrt testű nőkre, vagy kerek buborékfenekekre, esetleg tinilányokra vagy érettebb nőkre izgul..

Szóval ha ezzel megbarátkozol, és a súlyod mellé "csini" vagy, szépek a körmeid, tisztálkodsz rendesen, esetleg szexi ruhákat hordasz, lesz, aki bepróbálkozik, nem csak szexre. Mellé legyél okos. Az ilyen behódolós férfiak imádják a mindenféle titulust, magasabb végzettséget, hogy abban is föléjük kerekedj, hogy többnek lássanak maguknál nem csak súlyban, hanem minden másban is:)

Az a baj, ha az tested nem egyezik a vágyaiddal.. ha te is olyan nő vagy, mint a többség, aki magánál nagyobb férfit keres, aki "megvédi", akkor nagyon kevés esélyed van, nehéz olyat találni, aki magasabb nálad, mert akkor a hasonló arányokhoz nagyobb testre van szüksége, plus 20 kilókra, és akkor már 150 kilónál járunk. Milyen magas vagy?

2022. máj. 17. 16:51
 16/31 anonim ***** válasza:
81%

Akár itt.

Nekem pl. nagyon bejönnek az ilyen súlyú nők. :)

2022. máj. 17. 17:06
 17/31 anonim ***** válasza:
34%
Kép van?
2022. máj. 17. 18:04
 18/31 anonim ***** válasza:
46%

Ha nekem 135 kg lenne a testsulyom akkor én inkább mondjuk leakarnék fogyni.

Ilyen mérettel 90%-ra biztos vagyok benne, hogy nincs munkád. Lábra sem tudsz állni.

Sőt az ilyen méretű beteginkből kiindulva akikhez minimum 4 ápoló kell. Mivel wc-re nem tudd kimenni sem tehát full fekvő.

Tehát XL-es méretű pelenka kell neki. Hát szóval ezt senki nem fogja bevállalni. Azt hogy pucolja belőled a székletet….

Ha nem akarsz meghalni 40 évesen infarktusban és biztos, hogy van hipertónia-d. Az az magas vérnyomásod. Hát szóval nekem nem a pasizás lenne igy a legnagyobb gondom.

2022. máj. 17. 19:23
 19/31 anonim ***** válasza:
89%

160 kilósan is dolgoztam, egyetemre jártam, azért a 135 kilós súly még nem az, amivel már ágyhoz van kötve az ember. Én is hasonló súlyban vagyok és simán sétálok egy nap 13-15 km-t. Párom is van.

Félreértés ne essék, nem propagálni akarom a túlsúlyt, én is teszek ellene, de azért jó, ha nem gondoljuk azt, hogy magatehetetlen egy ekkora ember.

2022. máj. 17. 19:42
 20/31 anonim ***** válasza:
38%
Én mondjuk lehet túl fiatal vagyok neked, de engem nem zavarna 😄 21F
2022. máj. 17. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!