Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 40-es egyedülálló apuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es egyedülálló apuka hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés
41 éves egyedülálló apuka vagyok. Van egy 6 éves kislányom, akit én nevelek. Sajnos nincs időm és lehetőségem sem elmenni sehova, mert a gyerekről kell gondoskodnom folyamatosan. A társkeresők nem jöttek be. Valami ötletet szeretnék, hogy hol ismerkedjek.

2022. ápr. 14. 21:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
8%
Idosek klubja ?
2022. ápr. 14. 21:27
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Játszótéren.
2022. ápr. 14. 21:29
 3/27 anonim ***** válasza:
81%
Anyukával mi történt? Viszi rendszeresen láthatásra? Netán özvegy vagy? Van nagyszülői segítség? Dolgozol? Alapjáraton el tudod kettőtöket tartani? Társat keresel vagy pótanyát?
2022. ápr. 14. 21:29
 4/27 anonim ***** válasza:
93%
Ha nincs időd kimozdulni, sajnos akkor csak a társkereső marad. Vagy a lányod ovis csoportjában nincsenek véletlenül egyedülálló anyukák?
2022. ápr. 14. 21:33
 5/27 A kérdező kommentje:

#3Az anyja rendszeresen látogatja, de kevésszer viszi el hosszabb időre. Nincs nagyszülői segítség. Természetesen dolgozom, és mindent megtudok adni neki, amire szüksége van. Nem pótanyát kereseķ, hanem társat.

#2 A játszótér az nem lenne rossz, de legtöbb anyuka nem egyedülálló, ezért elég kevés az esély, hogy ott találjak valakit.

2022. ápr. 14. 21:36
 6/27 anonim ***** válasza:
84%
Keress egy kisgyerekes anyukat. Te elfogadod az ő gyerekét (és fizetet a nevelését) és ő is elfogadja a kislányodat.
2022. ápr. 14. 21:39
 7/27 A kérdező kommentje:
#6 Ebbe benne is lennék, de hogy keressek? Szólítsak le minden kisgyerekes anyukát, hogy esetleg nem keres e társat?🥴
2022. ápr. 14. 21:44
 8/27 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ismerkedj az anyukákkal de vedd lassúra. Először csak barátkozz, aztán majd ők maguk úgyis elmondják ha egyedülállók. De semmiképp se rohand le őket.
2022. ápr. 14. 22:00
 9/27 anonim ***** válasza:
94%
Aranyszabály, hogy az ismerkedés soha ne azzal a felfogással történjen, hogy te most életed párját keresed. Pusztán érdeklődj az adott ember iránt, ismerd meg, hogyan tölti a napjait, mit szeret, stb, ezekből tud kialakulni egy szorosabb kapcsolat. Legyél nyitott, szurkolok!
2022. ápr. 14. 22:18
 10/27 anonim ***** válasza:
69%
Csináld úgy, hogy mindenkinek, akivel szóba elegyedsz mondd, hogy amúgy társat keresel, és ha tudnak olyasvalakiről, aki egyedülálló, szóljanak, ismertessenek össze vele. Biztos van sokaknak egyedülálló barátnőjük, gyerekesek vagy gyerektelenek is akár, tehát ha ők maguk nem is szinglik, attól még tudhatnak olyasvalakiről, aki igen. Persze ne ez legyen a nyitó témád rögtön, hanem pl. a gyerekekről beszélgethettek, de akármi másról is. A gyerek kapcsán meg megemlítheted, hogy azért láttok mindig engem a játszón a gyerekkel, mert én nevelem, egyedülálló vagyok. Mondhatod is, hogy ezért sincs szabadidőd ismerkedni, pedig jó lenne találni valakit. És megmondod nekik, hogy ha tudnak olyan nőről, aki szintén párt keres, nyugodtan szóljanak neked.
2022. ápr. 14. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!