Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es egyedülálló apuka hol ismerkedjen?
Játszótér, sulis/ovis szülők, ahogy már írták..
Vagy pl. ha van a gyereknek vagy neked valami hobbitok, pl. szívesen kirándultok, akkor vannak ilyen csoportok, ahová be lehet csatlakozni pl. közös túrázásra, kerékpározásra. Vagy ha viszed valami tornára, edzésre, akkor amíg vársz rá, beszélgetsz a többi szülővel.
Nem egyszerű azért, hiszen attól még, hogy valaki egyedül jelenik meg valahol a gyerekével, még nem biztos, hogy egyedülálló.
De amúgy ismerkedj bárhol, postán, boltban, iratkozz be egy tanfolyamra.
Ezek jutottak eszembe.
A nagyobb gyerekes helyek lehetnek a megoldás. Játszóházak például.
Ha nincs segítséged, keress bébiszittert. Egy kapcsolat sem tud úgy beindulni, hogy nincs kettesben töltött idő.
Azt írod, hogy a netes a társkeresés nem jött be. A randivonalt próbáltad?
Nekem szingliként (gyerek nélkül) eddig nem jött be, viszont sok olyan nő van fent, akik hasonló cipőben vannak, mint te. Úgyhogy eddig nem próbáltad, szerintem ott is lehetne esélyed ismerkedni.
En meg egyedulallo anyuka vagyok... 😉
Hatha erted a celzast 😋
Szerveznek kifejezetten randitúrákat párkeresőknek. Lehet közben ismerkedni, de ha nem is jön össze semmi, akkor is kirándultál egy jót. Én 35 vagyok egyedülálló, én is most keresem a párom :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!