Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 40-es egyedülálló apuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es egyedülálló apuka hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés
41 éves egyedülálló apuka vagyok. Van egy 6 éves kislányom, akit én nevelek. Sajnos nincs időm és lehetőségem sem elmenni sehova, mert a gyerekről kell gondoskodnom folyamatosan. A társkeresők nem jöttek be. Valami ötletet szeretnék, hogy hol ismerkedjek.

2022. ápr. 14. 21:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Mi a férjemmel az óvódában ismerkedtünk meg. Mindketten pár hónappal korábban váltunk el, és nem kerestünk társat. Csak beszélgettünk néha, aztán egyre többet. A gyerekekkel csináltunk közös programokat, de még mindig nem terveztünk kapcsolatot, egyszerűen csak jó volt beszélgetni, csinálni valamit úgy, hogy közben a gyerekek is jól érezték magukat. Aztán már a gyerekek nélkül is akartunk találkozni, elkeztünk randizni. Igazából sokkal jobb volt így, mert tudtuk, hogy kijövünk egymás gyerekeivel, és ugye ebben a helyzetben ez az egyik legfontosabb. Egyébként az iskolából két szülő ugyanígy jött össze, ők is házasok már sok éve.
2022. ápr. 15. 00:42
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ment a zöld mindenkinek.
2022. ápr. 17. 13:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Játszótér, sulis/ovis szülők, ahogy már írták..

Vagy pl. ha van a gyereknek vagy neked valami hobbitok, pl. szívesen kirándultok, akkor vannak ilyen csoportok, ahová be lehet csatlakozni pl. közös túrázásra, kerékpározásra. Vagy ha viszed valami tornára, edzésre, akkor amíg vársz rá, beszélgetsz a többi szülővel.

Nem egyszerű azért, hiszen attól még, hogy valaki egyedül jelenik meg valahol a gyerekével, még nem biztos, hogy egyedülálló.

De amúgy ismerkedj bárhol, postán, boltban, iratkozz be egy tanfolyamra.

Ezek jutottak eszembe.

2022. ápr. 27. 22:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobb gyerekes helyek lehetnek a megoldás. Játszóházak például.

Ha nincs segítséged, keress bébiszittert. Egy kapcsolat sem tud úgy beindulni, hogy nincs kettesben töltött idő.

2022. ápr. 28. 08:24
 15/27 anonim ***** válasza:
55%

Azt írod, hogy a netes a társkeresés nem jött be. A randivonalt próbáltad?

Nekem szingliként (gyerek nélkül) eddig nem jött be, viszont sok olyan nő van fent, akik hasonló cipőben vannak, mint te. Úgyhogy eddig nem próbáltad, szerintem ott is lehetne esélyed ismerkedni.

2022. ápr. 28. 10:46
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

En meg egyedulallo anyuka vagyok... 😉

Hatha erted a celzast 😋

2022. máj. 7. 08:41
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert a kérdezőnek s a 16-osnak! ❤
2022. máj. 7. 09:42
 18/27 anonim ***** válasza:
75%
33 éves nő vagyok, ha gondolod ismerkedhetünk. Írj privátban :)
2022. máj. 7. 15:01
 19/27 anonim válasza:
85%

Szerveznek kifejezetten randitúrákat párkeresőknek. Lehet közben ismerkedni, de ha nem is jön össze semmi, akkor is kirándultál egy jót. Én 35 vagyok egyedülálló, én is most keresem a párom :).

[link]

2022. máj. 7. 16:57
 20/27 anonim ***** válasza:
21%
40- es egyedülálló anyukák között.
2022. máj. 8. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!