Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 40-es egyedülálló apuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es egyedülálló apuka hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés
41 éves egyedülálló apuka vagyok. Van egy 6 éves kislányom, akit én nevelek. Sajnos nincs időm és lehetőségem sem elmenni sehova, mert a gyerekről kell gondoskodnom folyamatosan. A társkeresők nem jöttek be. Valami ötletet szeretnék, hogy hol ismerkedjek.

2022. ápr. 14. 21:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%
Harmincas egyedülálló, 1 gyerekes anyukaként társkeresőztem, nekem bejött. Lassan egy éve boldog kapcsolatban élek egy szintén elvált,2 gyerekes apukával. Végig kellett ülni pár randit, mire találkoztam a megfelelő férfival, de megérte (-: hajrá.
2022. máj. 17. 13:15
 22/27 anonim ***** válasza:

Negyvenes, egyedülálló anyuka vagyok, bár az én gyerekem már felnőtt.

A társkereső oldalak nekem sem váltak be.

Az viszont probléma lehet, hogy nincs időd és lehetőséged elmenni sehova. Egy 6 éves már nem annyira kicsi. El lehet vinni ide-oda és közben ismerkedni. Rokon sincs akire néha rábizhatnád?

2022. máj. 18. 09:10
 23/27 anonim ***** válasza:
Munkahelyeden mi a helyzet?
2022. máj. 18. 11:50
 24/27 anonim ***** válasza:
16-os miért nem írsz rá a kérdezőre, ne célozgass, inkább írj neki privátban.
2022. máj. 18. 11:51
 25/27 A kérdező kommentje:

#22 Szoktunk menni sok helyre. Játszótér, játszóház, kirándulás, mindenféle gyerekprogramokra amik vannak.

Az anyjára rá lehetne bízni, hosszabb időre is, de nem nagyon szeret ott lenni.

2022. máj. 18. 12:33
 26/27 A kérdező kommentje:
#24 Már beszélgettünk!🙂
2022. máj. 18. 12:35
 27/27 anonim ***** válasza:
És? Lesz valami? 😁😄
2022. máj. 18. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!