Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként találkoztál férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként találkoztál férfival akit te döbbentettél rá hogy ő anyagilag egy nulla?

Figyelt kérdés
Akár ismerkedéskor (mert nem sejtetted milyen csóró szegény) vagy csak egy baráti beszélgetéskor, ahol a férfi előadta hogy ő milyen jól keres de az összeg amiről beszélt átlag vagy kevesebb volt.

2022. máj. 17. 12:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
9-es szerintem sem az. :)
2022. máj. 17. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

#10: ja, multinál, ahol látástól vakulásig nyomhatod, majd 35 évesen kivágnak...

Minden más környezetben jóval alacsonyabb az átlag

2022. máj. 17. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt. Jobb-átlagos megjelenésű volt, és mondta, hogy milyen remekül keres 400at(páréve volt) nettó. Én meg ámuldoztam, és szép lassan mesélte az így kérnek tőle kölcsön, így nincs pénze dolgokat, majd kibukott, hogy van egy milliós tartozása, hogy nincs bejelentve, ezért kap 400at, meg úgy pazarol, hogy nekem fájt, pedig én is szeretek költeni, de nem dobok ki valamit, mert kihűlt pl..

És igen, utánam sokkal szegényebbnek és rosszabbul érezte magát, de álomvilágban élt, én csak megmondtam neki, amit ő is tudott, csak nem akart tudomást venni róla. Néha én is ilyen vagyok, szóval teljesen megértettem, de ez akkor is tök rossz, magamtól sem viselem, nemhogy mástól.

2022. máj. 17. 16:37
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Volt ilyen. Saját lakása volt, mert kapott a szüleitől, meg autója is, azt is tőlük kapta. Mindig mutatta miket eszik, hova megy, hát gondoltam, azért stabil színvonalon él. Aztán kiderült, hogy semmit nem takarított meg, és többet is kerestem nála.

Azért vicces volt, hogy mikor beszart a mosógépe, amit anno szintén a szüleitől kapott, és vennie kellett egy újat 150-ért, hónapokig sírt a szája, hogy mekkora kiadása volt és hogy nincs pénze. :D Szánalmas alakok vannak.

2022. máj. 17. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:
#10: Inkabb egy szakembert kene felkeresned teperes helyett.
2022. máj. 17. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan jártam exemmel, mint a 14-es. Soha nem kérdeztem rá az anyagiakra, jó területen dolgozott, két hálószobás, emeletes lakást bérelt egyedül, volt autója, viszonylag gyakran eljárt étterembe, rengeteg olyan dologra költött, ami nem létszükséglet, úgyhogy én is azt gondoltam, hogy még ha nem is gazdag, nincsenek anyagi gondjai. Aztán később kiderült, hogy dehogynem, teljesen átlagosan keres, éppenhogy fedezni tudja a kiadásait, de tervezi, hogy jobban kereső állásra vált. Én spórolósabb vagyok, fontosnak tartom, hogy félretegyek a jövőre, és addig nyújtózkodjak, ameddig a takaróm ér, de úgy voltam vele, hogy ezt még úgy félig-meddig megértem, és ha más munkát akar, elfogadom. A munkahelyváltás meg is történt, viszont akkor megint elkezdte szórni a pénzét státuszszimbólumokra, kb. alig maradt belőle valami. Volt egy utazás, amire szeretett volna elmenni, kb. 2-3 hónap alatt össze is tudta volna spórolni az árát, de inkább megmaradt a drága tárgyaknál. A történet legszebb része az lett, amikor elveszítette az állását, viszont a költekezést ugyanolyan mértékben folytatta. Állást keresni nem igazán igyekezett, illetve abban az évben karácsonykor (most jön az a bizonyos lóf.sz vége), mondta, hogy nem tud nekem ajándékot venni, mert le van égve, de közben folyamatosan megosztotta, hogy a gyűjteményébe milyen új darabokat vásárolt. Nem vagyok anyagias, de ha el tudott verni 20-30 ezret néhány tizensokadik ugyanolyan tárgyra, akkor nekem is vehetett volna valamit 2-3 ezer forintért. :D
2022. máj. 17. 20:23
 17/17 anonim ***** válasza:

15

Miért is?

2022. máj. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!