Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként találkoztál férfival akit te döbbentettél rá hogy ő anyagilag egy nulla?
#10: ja, multinál, ahol látástól vakulásig nyomhatod, majd 35 évesen kivágnak...
Minden más környezetben jóval alacsonyabb az átlag
Igen, volt. Jobb-átlagos megjelenésű volt, és mondta, hogy milyen remekül keres 400at(páréve volt) nettó. Én meg ámuldoztam, és szép lassan mesélte az így kérnek tőle kölcsön, így nincs pénze dolgokat, majd kibukott, hogy van egy milliós tartozása, hogy nincs bejelentve, ezért kap 400at, meg úgy pazarol, hogy nekem fájt, pedig én is szeretek költeni, de nem dobok ki valamit, mert kihűlt pl..
És igen, utánam sokkal szegényebbnek és rosszabbul érezte magát, de álomvilágban élt, én csak megmondtam neki, amit ő is tudott, csak nem akart tudomást venni róla. Néha én is ilyen vagyok, szóval teljesen megértettem, de ez akkor is tök rossz, magamtól sem viselem, nemhogy mástól.
Volt ilyen. Saját lakása volt, mert kapott a szüleitől, meg autója is, azt is tőlük kapta. Mindig mutatta miket eszik, hova megy, hát gondoltam, azért stabil színvonalon él. Aztán kiderült, hogy semmit nem takarított meg, és többet is kerestem nála.
Azért vicces volt, hogy mikor beszart a mosógépe, amit anno szintén a szüleitől kapott, és vennie kellett egy újat 150-ért, hónapokig sírt a szája, hogy mekkora kiadása volt és hogy nincs pénze. :D Szánalmas alakok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!