Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nulla találatom van társkeresőn?
Alapvetően csak kíváncsiságból regisztráltam néhányra, de nulla, konkrétan nulla pasit találok, ha beírom kit keresek.
Így állítottam be:
Életkor: 35-45
Alkat: vékony
Magasság: 175-185
Bőr: fehér
Haj: hosszú, barna, sötétb.,fekete
Szemszín: mindegy
Gyerek: nincs és nem is akar
Alkohol: nem, alkalmanként
Cigaretta: nem, alkalmanként
Vallás: ateista, enyhén spirituális
Nem létezik ilyen? Túl magasak az elvárások?
Ne paraméterekre keress rá,és ne is különféle tulajdonságokra.Sokan nem veszik a fáradtságot hogy kitöltsék a profiljukat.
Meg amúgy is lehet valaki csak szimplán nem szeretné kikiabálni a világ felé hogy ateista..így nem adja meg.Egy ismerkedés legyen ismerkedés,ne a profil alapján ismerd a másikat,hanem a beszélgetések alapján fokozatosan ismerd meg és kedveld meg a személyt.Az úgy van rendjén.Ismerkedj,beszélgess,és idővel fény derül egyes tulajdonságokra,szokásokra.
Vidéken laksz. Ott általában 0 találat van... Mindenre.
Amúgy elég szűkek ezek a preferenciák, ha valaki magasabb 185-nél vagy nem hosszabb a haja, akkor rácseszett? Ez így nehézkés lesz. Sajnos a középkorú vékony férfiak általában cigikirályok vagy már leépülőben lévő piások, a többiek pedig nem vékonyak...
Sokuknál van pulya is.
Én még nem vagyok 35, de az alkatom és a magasságom miatt kiesnék. Ráadásul hosszú hajam sincs, mert túl sűrű hozzá, sok munka lenne elrendezni (ráadásul melegem is van tőle, ami így télen nem rossz, de nyáron belehülyülök).
Egyik haveromra illik a leírás, de ő sincs még 35, de érdekes módon nála az alkat meg a haj is stimmelne. Bár ő szerintem amolyan nihilista, lázadó alkat.
Életkorban és magasságban, nem fix a dolog, F3lőlen lehet 25 os, csak neki én már valószínüleg öreg lenne.
Vékony, hosszúhajú legyen, aki nem túl vallásos és nem egy füstkémény, vagy alkesz. Ja meg a gyerekkérdés fontos még, mert biztos nem szülök neki.
Rám teljesen illik a leírás, leszámítva az életkort (25)
Szerintem elég nagy a "merítés", fura hogy nem dob fel senkit..
Ja, bocsánat, mégse :o
A hosszú hajat nem vettem észre.
Ö... elég kevés hosszú hajú férfit láttam ilyen magassággal. Általában az ilyen láncos fekete farmeres rocker típusú férfiakra jellemző ez a hajviselet, de ők inkább az alacsonyabbak közé tartoznak.
Így már érthető
Nem nagyon van férfi, főleg ebben a korban, aki magát vékonynak tekintené. Pejoratív értelme van, azt jelenti, hogy gebe, nincs rajta semmi izom, nincs férfias alkata. Inkább átlagos/sportos alkatra keress, ha az volt a cél, hogy kiszűrd a pocakos, sörhasú emberkéket.
Ha meg tényleg 40 éves tinifiúcska alkatot keresel, akkor valóban kereshetsz még egy darabig. Biztos létezik, csak nem túl gyakori.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!