Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfi átlagos?

Figyelt kérdés
Olyan sok vita van erről! Arra kérem a jelen lévő hölgyeket, hogy Google segítséggel mutassanak átlagos és átlag alatti férfiakat.
2022. máj. 16. 12:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
2%

"Szóval ahány nő, annyi ízlés"

Rendben 10-es, 9-es kérdés akkor neked is adott. Hajrá!

2022. máj. 16. 12:53
 12/32 anonim ***** válasza:
22%
#8: Az az ijeszto, hogy annyira elvakult vagy, hogy meg a sajat hazugsagod is elhiszed.
2022. máj. 16. 13:01
 13/32 anonim ***** válasza:
2%

Látod, már egyből hárítás a válasz. Feltettem egy egyszerű kérdést, próbálj meg arra válaszolni.

2022. máj. 16. 13:03
 14/32 anonim ***** válasza:
4%

Bocsánat, elnéztem a sorszámokat, tekintsd semmisnek a 13-as választ :).

2022. máj. 16. 13:04
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Semmi gond :)
2022. máj. 16. 13:10
 16/32 anonim ***** válasza:
6%

#11 de most miről beszélgetünk? Az alfákról vagy az átlag srácokról?

Az alfa az alfa, vannak férfiak akikért döglenek a nők, nincsenek olyan sokan. Sztem egyértelmű milyen külső paramétereik vannak.

Az ún átlagos srácok halmaza már sokkal nagyobb és nehezebben meghatározható, mivel egy alfa a kopaszra borotvált fejével is lehet írtó vonzó, addig az átlag srácnál - mivel jóval előnytelenebb külső jellemzői vannak - már hátránynak számít. De! Lehet hogy Kati meg Irén elnézi neki a kopaszságot mert szép a szeme vagy ilyesmi.

2022. máj. 16. 13:13
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok ilyeneket mondani. Most próbálok belegondolni, hogy Adam Sandler biztos nem számít jóképűnek, de halálosan szerelmes voltam bele, mert nevettem a filmjein. Nem tudok elvonatkoztatni. Stock photo modeleket alapból nem látok vonzónak, mert nem ismerem őket.
2022. máj. 16. 13:14
 18/32 anonim ***** válasza:
3%

Amit leírtál azt értem, csak nem a kérdésemre válaszoltál. Légyszi olvasd el megint és próbálj meg arra az ellentmondásra válaszolni, amit én tapasztalok tudván, hogy itt is legalább 2 nő leírta már, hogy minden nőnek más tetszik. Mert ha ez valóban így lenne, akkor ugye nem az lenne, hogy jóképűek tele vannak nőkkel, én mint ronda meg nullát tudok felmutatni.

Szeretnék hallani női véleményt/indoklást/érvelést hogy egyeztethető össze az én tapasztalatom a "szépség relatív" kijelentéssel.

2022. máj. 16. 13:18
 19/32 anonim ***** válasza:
89%

2-3 pipás: szánalmasak vagytok már. Mi a lóbüdösf.szt nem lehet azon felfogni, hogy mindenkinek más vonzó az átlagos férfiak közül, de azért van egy határ, ami alatt igen kevesen fognak vonzódni valakihez.

FÁrasztó má az egy bites gondolkodásotok.

2022. máj. 16. 13:30
 20/32 anonim ***** válasza:
29%

Oké, de a fő kérdés mégis az átlagos srácokról szólt nem?

Vannak férfiak akik nagyjából minden nőnek bejönnek - ilyen volt régen Alain Delon.

Az átlagosokra lehet azt mondani, hogy a szépség relatív. Vagy ha valakinek csúnya barátja van, de neki mégis bejön valamiért.

2022. máj. 16. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!