Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfi átlagos?
Átlagos akin semmi kulonos nincs.
Nincsenek elállo füllei, nem kancsalít, nem szabalytalan a fogsora, normalisan igényes, van higiéniája, nincs elhízva, nincs nagy orra, nem kopaszodik, nem "műkigyúrt" azaz nincsenek olyan izmai ami csak az edzéstol van, nincsenek mellei, nem túlszőrös, nincs divatmajom haja, nem ugy megy mint akinek dinnye van a hóna alatt,.nem.kell a kosival vetítenie hogy de vagáány de menő, egyszerűségében nagy.
Az alábbi linken lejjebb gorgetve a kocsis kép alatt
Rendben hetes, akkor neked is felteszem ugyanazt a kérdést, amit tegnap egy nő már megpróbált megválaszolni, nem sikerült neki:
"Azért azt tényleg megpróbálhatná valaki tudományos színvonalú válaszban megindokolni miért van az, hogy a jóképű haverjaim több száz nagyon szép nőt dugtak, Tinderen is el vannak látva rendesen nekem pedig 0 match van a végén feltételezve, hogy intelligencia, humor számít nem beszélve róla, hogy nők szerint a ***szépség relatív, azaz minden embernek más tetszik***.
Ugyanis, ha szépség valóban relatív, azaz minden embernek mást tetszik, akkor a match-ek számának kb. ***egyenlően*** kéne eloszlania a jóképű haverjaim és köztem. De ez nincs így. Nekik több száz nagyon szép nőjük volt már, nekem 𝗻𝘂𝗹𝗹𝗮. Nézzük sikerül-e valakinek hárítás helyett választ adnia miből adódik ez az ellentmondás."
Ugyanezt be lehet helyettesíteni IRL is, ugyanazok a tapasztalataim.
Hajrá! :)
Az átlagos nálam a tutyimutyi, kopaszodó, aputestű férfi, aki nem igazán ad magára.
Ő pl az ízlésem szerint átlag.
De hogy ismert példával éljek, Jason Statham sem tetszik, simán az átlag kategóriában végezné. Szóval ahány nő, annyi ízlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!