Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves nőként szégyenérzetem van a szextől? Alig volt kapcsolatom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék szexualis eletet elni, de mindig ugyanott rontom el. Nagyon szegyenlos vagyok es ugy erzem a ferfi r*bancnak tart, ha peldaul “olyan dolgot” csinalok.
Lassan beleorulok ebbe, es tudom, hogy 29 evesen ez egyaltaln nem normalis. Mit tegyek?
2022. máj. 15. 19:16
11/23 anonim válasza:
A szüleid konzervatívabb módon neveltek, hogy extrém gátlásos (kicsit prűd) vagy?
Azért 29 évesen össze kéne kapnod magad annyira, hogy egészséges legyen számodra a szexualitás!
12/23 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le😂 nem rosszból írtam, hogy gondolkozzon el rajta mi történik ha azt gondolná bárki is hogy ringyó még ha nem is az. Gondoltam rá vezetem hogy semmi rossz nem fog történni de úgy látszik senki nem érti 🤔
14/23 anonim válasza:
Egy partner kellene neked akivel együtt eljártok szexuálpszichológushoz.
15/23 anonim válasza:
A szégyenérzeteden dolgozni kell, és hidd el, attól, hogy szexelsz 1 férfi sem tart ri@ancnak. Keress egy pszichológust, akivel rendbe teszed az önértékelésed.
17/23 anonim válasza:
Olyan pasival legyél, aki rád mászik es iranyit, igy egy ido utan talan elmulna ez az erzes. Lepj ki a komfortzonadbol :)
18/23 anonim válasza:
Van ilyen ez neveltetés kérdése. Engem anyám 16 évesen le kur.vázott mikor elmentem egy fodrászhoz és csináltattam egy női frizurát. Semmi kur.vás nem volt abban a frizurában, semmi kirívó. Kedves beszólás volt anyámtól, amit később többször is vissza mondtam neki, amire semmit nem reagált. Meg az osztálytárs nőimet is mindig le kis ku.rvázta mert csinosak voltak, én nem lehettem... Aztán 24-26 évesen elmeséltem anyámnak, hogy akiket lek...ot mind házasok, vannak akiknek már gyerekük is van és nem a megkeseredett anyuk mellett ücsörögnek még mindig. Ez a különbség, hogy hogyan is nevelnek. Nekem is vannak és voltak gondjaim ilyen téren mint a kérdezőnek. És a vicc, hogy az olyan körű nők, akik anyám is lehettek volna de egészségesebb gondolkozásúak voltak, szinte mind azt mondta nekem, legyél ku.rva :) És hozzá teszem, az ő gyerekeik 20+ évesen önállóakká és házasokká váltak mind. És a ku.vaság alatt nem az utcaira gondoltak.
19/23 anonim válasza:
Ez nem neveltetés, elég felmennie akármilyen fórumra.
20/23 anonim válasza:
De ez neveltetés kérdése, van keresztény ismerősöm, őket kiskortól úgy nevelnek, hogy érintés nélküli szerelem van és csak házasság után lehet érintkezni egymással, ezt tanítják és ehhez kell tartaniuk magukat. Mit nem értetek ezen? Ha nem így csinálod a család szégyene vagy, ha ellene mész maradsz egyedül a világban úgy hogy van mondjuk egy nagy család a hátad mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!