Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minimálbéres férfiaknak ezt javasolják?
Itt az oldalon is mikor valamelyik kérdezőről kiderül hogy szakmunkás. Fizikai melós 250 ezer körüli budapesti átlagbérrel.. És ez miatt egy átlagos nőnél is kiesik a szóba jöhető partner kapcsán. Akkor megkapja hogy munka mellett tanuljon tovább, hogy majd diplomásként jobb fizetéseket kapjon = elmenjen vele majd a Réka kávézni mert már megüti az alap elvárást.
Ha jól értem senki ne ragadjon le egy proli munkás szinten. Legyenek céljai ! Keressen legalább 800 ezret. Legyen lakása ,autója.
Én olyan nővel soha nem kezdenék akinek ennyire fontosak az anyagiak, pedig nekem jóval több van mint 800.
Magamért szeressenek, de a vagyonomért :)
Nem!
Akit zavar a helyzete az ne siránkozzon és írjon ki kérdéseket, hogy neki mennyire szar!
Ha tényleg kíváncsi vagy egy átlagos nő véleményére, és nem csak a megerősítést várod, hogy igen-igen, minden nő pénzsóvár, akkor elmondom, mit gondolok. Egyetemistaként én még annyit sem keresek, mint egy fizikai melós 250 ezer átlagbérrel, tehát a kapcsolat akadálya részemről biztosan nem a pénz lenne. Diákmunkával ennél sokkal kevesebbet kereső egyetemistával jöttem össze, szóval TÉNYLEG nem...
Viszont érdemes megnézni, hogy kinél kezdeményezel. Egy szellemi munkát végző, diplomás nő nem a pénz, hanem a társadalmi státusz, a feltételezhető intellektuális különbség miatt fog elutasítan, NEM a pénz miatt. Ilyen módon egy egyszerű pénztáros / pincér / jegyszedő számára megfelelő partner lehet egy átlagos keresetű fizikai melós.
Amúgy könyörgöm, jegyezzétek már meg, hogy minimálbér =/= átlagbér.
Annyira egyszerű és logikus...
Ha ezt hiszed akkor mennyél el kamionosnak, oda nem kell diploma.
Tudsz venni autót.
Később házat is tudsz venni.
Igaz hogy szabadidőd nem lesz,de legalább lesz egy olyan nőd aki a pénzért van veled valószínűleg, ha meg nem vagy otthon össze fekszik ezzel-azzal, te egy ilyen nőre vágysz.
Rohadtul nem a diplomától fog valaki jól keresni, nekem van 2 is, de szarra se mentem velük, az évfolyamtársaim közül azok keresnek a legszarabbul, akik a diplomával helyezkedtek el ilyen nyomorult állami szektorban.
Diplomát hátrahagyva szimplán elmentem egy multihoz, ahol senkit se érdekelt,hogy van e diploma vagy bármi más, csak az, hogy egyénileg mit tudok. Felvételi körök voltak, meg tanfolyamok,vizsgák és ha teljesítetted akkor maradtál, ha nem akkor kiestél.
Egyébként meg a legtöbb nőnek nem a fizetésed fog számítani, a normálisak max azt fogják várni, hogy valamilyen munkád azért legyen. Ha meg arra a néhány pénzéhesre hajtasz őket se az fogja érdekelni ,hogy pitiáner 200 vagy 800 ezret keresel, max valami menő helyen lévő lakással vagy érdemi vagyonnal fogod tudni lekenyerezni őket.
"Amúgy könyörgöm, jegyezzétek már meg..."
Szerinted ez a réteg kellően intelligens ahhoz, hogy ilyent megjegyezzen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!