Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt miért minden férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért minden férfi a kinézet miatt sír amikor a nőnek olyan 18 fölött már szinte csak a pénz számít?

Figyelt kérdés
Hányszor látjátok a 190 cm-s izmos jóképű fizikai munkásokat model lányokkal és hányszor az alacsony dagadt politikailag megbízható vállalkozó formákat velük?
2022. máj. 15. 08:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
27%
Látom, nagyon értesz a nőkhöz... :D
2022. máj. 15. 09:44
 22/35 anonim ***** válasza:
31%

Regen ugy nezett ki az oldal, hogy volt egy ertelmesebb kemeny mag es hozzajuk csapodott par incel. Jelenleg ugy nez ki, hogy a par incel maradt, de mellejuk csapodott rengeteg frusztralt ferfigyulolo no, akik mindenert panaszkodnak. Az ertelmes kemeny mag meg egyszeruen elmenekult, mert az oldal mar csak arrol szol, hogy a nok panaszkodhassanak.

(Ismet jo pelda lesz erre, hogy lepontozzak ezt a valaszt is az erintettek. De, siman tudok olyan valaszt is linkelni, ahol ugyanazt a dolgot a ferfiakkal kapcsolatban lepontoztak. Ez itt mar alap, itt csak a nok panaszkodhatnak.)

2022. máj. 15. 09:53
 23/35 anonim ***** válasza:
71%
Valami nagyon elcseszett agyi beállítottság kell ahhoz, hogy a nőkre panaszkodó, nőket fikázó kérdés alá kiírd, hogy a nők panaszkodnak :D :D Fuck logic. persze férfiak meg a logika XD
2022. máj. 15. 09:56
 24/35 anonim ***** válasza:
68%

24

Nem a panasz a probléma... Pár hete leírta egy srác, hogy a barátnője folyamatosan késett a találkozókról, nem írt vissza, flegmázott vele, aztán közölte, hogy ez csak egy teszt volt, és átment. A válaszolók - nők és férfiak egyaránt(!!!) - mind azt tanácsolták neki, hogy hagyjon a fenébe egy ilyen passzív-agresszív p.csát.

A probléma az, hogy a férfiak "panaszkodása" legtöbbször nem KONKRÉT esetekről szól, hanem kimerül a nők általánosításokkal teljes gyalázásában.

A férfiak által feltett kérdések döntő többsége a 21-es válaszban leírt mondatok egyike körül forog, ezért nemigen lehet értelmes választ adni rá.

2022. máj. 15. 09:59
 25/35 anonim ***** válasza:
52%
Az emberek nem igazán szeretnek beszélni a munkájukról, egyrészt mert utálják, vagy többre vágynak, összegezve magánügynek tartják. Ahogy azt sem szeretik elmondani, mennyit keresnek. Így azért elég árnyalt ki mit dolgozik, főleg ha úgy öltözködik, amiből nem lehet megállapítani. Én mondjuk márkás cuccokat hordok részben. Egy olyan 8 évvel ezelőtt ez nálam luxuscikk volt. Manapság egy 10+ezer forintos cipő egy gyárimelós bérrel sem számít nagy összegnek. 8év mamahotellel hoztam össze egy újépítésű lakást 0 hitellel, spórolással, lemondások árán. Gyári melós voltam mindig is. Volt egy kollégám aki munka mellett egyetemet elvégezve felmondott és diplomás munkával fele annyit keres. Ő még mindig az anyjánál lakik, vagyis majd albérletbe megy a nőjével. (zsákutca) Akkor most miről beszélünk? Így és úgy is lehet keverni a kártyákat. A végeredmény számít! Többször kaptam már meg, hogy nem éltem, NEM ÉLEK IGAZÁN. Most aratom le a lemondás árát. Külső szemlélő azt gondolhatja milyen jól keresek.
2022. máj. 15. 10:23
 26/35 anonim ***** válasza:
74%

#15:

Jé, odáig az enyém is. xD

2022. máj. 15. 12:48
 27/35 anonim ***** válasza:
36%

#23: Tökéletesen bemutattad, miről van szó: 0 logika a válaszodban, egy kis alpári sértegetés és ennyi. A kérdést akárhogy írnák ki, akárhogy reagálna az itt kialakult helyzetre, hisztiznétek. Vagy, szerinted erről hogy lehetne beszélni? Gyakorlatilag mindent beállítotok a nők fikázásának. Pont erről írtam és ettől menekült több nő is: Mindenbe betoljátok, hogy ti vagytok az áldozatok.

(Hozzáteszem: Egyszer írtam ki egy teljesen normális kérdést, amiben NEM minden nőről írtam, hanem az érintettekről. Be is másoltam férfigyűlölő hozzászólást. Gondolhatod, mit kaptam... Engem kezdtek szidni az érintettek és próbálták úgy beállítani, mintha meg sem történtek volna azok a hozzászólások.)

"persze férfiak meg a logika XD"

Na, hát igen. Te is az a kategória vagy, akiről szó van. Betoltál egy férfiakat lenéző, gyűlölködő szöveget és észre sem veszed magad. És, miután az ilyen férfiaknak szóló leszólások zöldek, ezzel el is dőlt, hogy kinek van igaza.

#24: "A probléma az, hogy a férfiak "panaszkodása" legtöbbször nem KONKRÉT esetekről szól, hanem kimerül a nők általánosításokkal teljes gyalázásában."

Egyébként tök mindegy, hogy írnak a férfiak. Szinte mindig direkt beleírom a válaszaimba, hogy milyen kategóriájú nőkről beszélek. Mindig lepontozzák. Amikor tök általánosításként beszóltam a férfiaknak, mindig felpontozták.

Pont ez a gáz, az itteni nőkkel: Kontextustól függetlenül mindent támadásnak vesznek a férfiaktól és agyatlanul adják magukat elő.

2022. máj. 15. 13:03
 28/35 anonim ***** válasza:
64%

"Betoltál egy férfiakat lenéző, gyűlölködő szöveget és észre sem veszed magad. "

És hova toltam be, Mucuka? Egy nőgyűlölő, nőket prostinak néző kérdés alá! Te szerencsétlen, vedd már észre magad XD

Tipikus esete vagy, az "úgy kezdődött, hogy visszaütött" sztorinak :D

2022. máj. 15. 13:14
 29/35 anonim ***** válasza:
41%

#28: Újra csak sértegetés és a logika mellőzése. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a vitánk. Leokéztad a férfigyűlöleted is és azt, hogy ez itt rendben van. Köszöntem szépen!

"Tipikus esete vagy, az "úgy kezdődött, hogy visszaütött" sztorinak :D"

Én mondjuk nem szidtam a nőket, de nekem írtad a szöveged és a férfiakról írtad. Nem 1-2-ről. 1 ember miatt olyanoknak ütöttél vissza, akikre nem is vonatkozik a dolog. Lesüllyedtél az incelek szintjére, akik pár sikertelenség miatt az összes nőnek beszólnak. Érdekes érzés lehet, bár valószínűleg olyan szinten csőlátású vagy, hogy fel sem fogod.

2022. máj. 15. 13:30
 30/35 anonim ***** válasza:
32%

Te szerencsétlen nyomorult! Az nem zavar, hogy a kérdező gyakorlatilag az összes nőt leprostizta?

Nincs semmilyen férfigyűlöletem. Szerencsére a való életben nem fordultok elő, mert anyuci pincéjében ültök a gép előtt.

2022. máj. 15. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!