Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért minden férfi a kinézet miatt sír amikor a nőnek olyan 18 fölött már szinte csak a pénz számít?
Nem-nem, csak van raktáron.
Nekem ma tervezős napom lesz, haladni kellene vagy 4 projekttel.
Turisták persze vannak, tegnap is alig győztem őket kerülgetni...
Délután akkor a Corsoban? ;)
#11:
Babaprojekt?
Az ötödik kerületibe? :D
Nem-nem...egy óraszíj-szerszám, egy hangszóró tartó egy CBR600-asra, Ikarusz 66 módosítások, meg persze egy apró szívesség.
A szegedibe, természetesen ;) :P
Kérdező: többször, pont volt egy kérdés, amin a 28 éves kérdező lányka azon siránkozik, hogy még mindig a magas izmos csávókkal esik 2 perc alatt szerelembe, akiknek egy vasuk sincs.
Változtatna ő, de nem tud magán.
#18, szélsőségesebb példát nem tudtál kiragadni, hadd kérdezzem meg?
Tudod, ha ennyi elmebeteg nő lenne, Lipótot nem csukták volna be.
Bocs, de egy értelmetlen siránkozós kérdésre nem fogok példákat túrni, akkor se, ha óránként jön egy. Használtam azt, amit két perccel előtte láttam.
Máskülönben egy szélsőséges példa szemléletesebb, hatásosabban átjön a mondanivaló olyanoknak is, akik csak az egyszerű üzenetekre fogékonyak.
A nőknek csak a kinézet számít.
A nőknek csak a magasság számí.
A nőknek csak a pénz számít.
A nőknek csak a farokméret számít.
A nőknek csak a férfi népszerűsége számít.
A nőknek csak a státusz számít.
A nőknek csak...
Nem unjátok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!