Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a férfiak panaszkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak panaszkodnak itt a pártalálás miatt, amikor Magyarországon 18 év felett nőtöbblet van a kivándorlás miatt?

Figyelt kérdés

Ugye óriási az országból történő kivándorlás, és ezek túlnyomó része fiatal férfi. Ezt én is látom az ismerőseim körében. Tehát elvileg 18 év felett minden korosztályban több a nő.

+hozzávehetjük, hogy a mindenféle fogyatékossággal élők nagyrésze is férfi, és állítólag több a meleg is, mint a leszbikus nő...

2022. máj. 14. 21:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%
Mert ideggyengék
2022. máj. 15. 03:56
 22/26 anonim ***** válasza:
91%

20-as

Akkor úgy értettem, hogy a 300.000 ezer forint havonta a legalapabb, amiből meg lehet élni.

A diakmunkat azért irtam, mert abból sehogy nem lehet megélni akkor sem, ha jól dolgozol vagy benyalod magad, mert egyszerűen ellehetetlenítik.

Tudok szöveget értelmezni, miért baj, hogy új információt fűztem hozza ?

Te meg csak ne pofazz nekem, hogy “ilyeneknek” lesz diplomája, egész életemben keményebben tanultam, mint amit valaha el tudnál képzelni.

2022. máj. 15. 07:30
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor úgy értettem, hogy a 300.000 ezer forint havonta a legalapabb, amiből meg lehet élni."

Ahhoz képest elég sokan élnek meg ennek a feléből ebben az országban

Nem valami szép fizu, dehát Orbánisztánban ez a kénköves valóság gyerekek, hamár "alapról" beszélünk

2022. máj. 15. 07:50
 24/26 anonim ***** válasza:
91%
Ennél kevesebből vegetálni lehet, amit nem neveznek életnek. Sajnos ez van :(
2022. máj. 15. 08:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

24#

Én sem nevezném életnek de ez van

Én közel sem csak az anyagiak miatt undorító ez az ország

2022. máj. 15. 09:19
 26/26 anonim ***** válasza:
66%

5: "Mert férfiként nehezebb a társkeresés. "

Mármint magyar férfiként, nem?

2022. máj. 26. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!