Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a férfiak panaszkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak panaszkodnak itt a pártalálás miatt, amikor Magyarországon 18 év felett nőtöbblet van a kivándorlás miatt?

Figyelt kérdés

Ugye óriási az országból történő kivándorlás, és ezek túlnyomó része fiatal férfi. Ezt én is látom az ismerőseim körében. Tehát elvileg 18 év felett minden korosztályban több a nő.

+hozzávehetjük, hogy a mindenféle fogyatékossággal élők nagyrésze is férfi, és állítólag több a meleg is, mint a leszbikus nő...

2022. máj. 14. 21:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%
Hamis állításra alapozl egy buta kérdést.
2022. máj. 14. 21:21
 12/26 anonim ***** válasza:
96%
Mint minden fiatalnak normális esetben, a fiatal magyar nőknek, jó egzisztenciájú, anyagilag stabil férfire van szüksége, hogy ha családot szeretne, anyagilag fel is tudják tartani. Magyar viszonylatban, egyetemista vagy pályakezdőként erre nem sok fiatak férfinek van lehetősége. Nem mondom, hogy az anyagiak mindenek előtt, de a nettó 160 az senkinek sem elég a sáját háztartáshoz. Egyáltalán nem panaszkodok, csak a sanyarú valóságot közlöm, mint az életemet építeni kezdő fiatal, aki jelenleg magyarországon önállóan csak éhendögleni tudna, akár egyedül, akár nővel.
2022. máj. 14. 21:26
 13/26 anonim ***** válasza:
21%
#12: Örökölt lakással nettó 160.000-ból csak az nem jön ki jól, aki nem akar.
2022. máj. 14. 21:27
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
#12 ki beszél örökölt lakásról? Onnantól, hogy egy albérletet fizetsz, már megnézem mennyire vígan éldegélsz, főleg hogyha még egy autót is fent akarsz tartani... De nem, egy ember érje be a busszal meg 15 m2rel...
2022. máj. 14. 21:31
 15/26 anonim ***** válasza:
12%
#14: Példának írtam, vannak, akik örökölnek. Egyébként, gyere és nézd meg vígan, hogy élek egy albérletben. Mondjuk, helyezkedtem azért, hogy 1 év alatt a nettó 170.000-emből közel 300.000-at csináljak.
2022. máj. 14. 21:32
 16/26 anonim ***** válasza:
11%
12. Egy 25 éves nőnek nem kötelező 25 éves férfival összejönni. Lehet a férfi picit idősebb, pl. 3-7 évvel. (Talán ez még szinte mindenki számára elfogadható. Mondhattam volna többet is pl. 10 év, de az már tudom kevesebbeknek.) Akkorra a férfi már kialakíthatott egy stabilabb egzisztenciát.
2022. máj. 14. 21:38
 17/26 anonim ***** válasza:
12%

Nyilván azért a férfiak panaszkodnak itt, mert leginkább nekik vannak csak ilyen problémáik, mivel fiatalkori férfitöbblet van.

Persze lehet itt hergelni a népet hazugságokkal, de az egyetlen tényező ami enyhíti a férfitöbbletet az a homoszexuálisok eltérő aránya nemenként. Így nem 6, hanem "csak" 5% férfire nem jut nő.

Nagyszerű helyzet!

2022. máj. 14. 21:47
 18/26 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy az van hogy kevés férfi dug sok nőt
2022. máj. 14. 22:27
 19/26 anonim ***** válasza:
91%

Rohadt sokan nem orokolnek lakást.

Jelenleg diakmunkas vagyok, mert a szakmában, amit az egyetemen végzek, csak a diploma után dolgozhatok.

Albérletben lakom, a diakmunkas fizetésemből éppenhogy kijön.

Egyébként 300.000 Ft az semmi, az egy nagyon alap fizetés, ugyhogy ennyire nem vernem magam erre.

23N

2022. máj. 15. 01:10
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

#19: Miért, ki mondta, hogy nincsenek olyanok, akik nem örökölnek lakást? Sőt, még azt sem mondta senki, hogy sokan örökölnének.

Ki mondta, hogy verné bárki is 300.000-re? Egyszerűen nekem írták, hogy ennyiből vagy annyiból éljek meg, én meg leírtam, hogy tettem, hogy ne annyiból éljek. A kutya nem írta, hogy ez kiemelkedő fizetés lenne. Ha jól emlékszem, ilyen körül van jelenleg a nettó átlagkereset.

Az meg nagyszerű, hogy nálad ez alap, de akkor a minimálbér mi? Az az alap. Az átlag az nem alap.

Hozzáteszem, nekem sincs még meg a diplomám. Nem is értem, hogy jött ide a diákmunka vagy ki a jó isten kérdezte, hogy mit dolgozol.

És ilyenek kapnak majd diplomát, akiknek a szövegértés sem megy, csak a frusztrációikat böfögik ki. Hát, ja... Ebben az országban eléggé megszűnt az értelmiségi réteg.

2022. máj. 15. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!