Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfiak panaszkodnak itt a pártalálás miatt, amikor Magyarországon 18 év felett nőtöbblet van a kivándorlás miatt?
Ugye óriási az országból történő kivándorlás, és ezek túlnyomó része fiatal férfi. Ezt én is látom az ismerőseim körében. Tehát elvileg 18 év felett minden korosztályban több a nő.
+hozzávehetjük, hogy a mindenféle fogyatékossággal élők nagyrésze is férfi, és állítólag több a meleg is, mint a leszbikus nő...
Nyilván azért a férfiak panaszkodnak itt, mert leginkább nekik vannak csak ilyen problémáik, mivel fiatalkori férfitöbblet van.
Persze lehet itt hergelni a népet hazugságokkal, de az egyetlen tényező ami enyhíti a férfitöbbletet az a homoszexuálisok eltérő aránya nemenként. Így nem 6, hanem "csak" 5% férfire nem jut nő.
Nagyszerű helyzet!
Rohadt sokan nem orokolnek lakást.
Jelenleg diakmunkas vagyok, mert a szakmában, amit az egyetemen végzek, csak a diploma után dolgozhatok.
Albérletben lakom, a diakmunkas fizetésemből éppenhogy kijön.
Egyébként 300.000 Ft az semmi, az egy nagyon alap fizetés, ugyhogy ennyire nem vernem magam erre.
23N
#19: Miért, ki mondta, hogy nincsenek olyanok, akik nem örökölnek lakást? Sőt, még azt sem mondta senki, hogy sokan örökölnének.
Ki mondta, hogy verné bárki is 300.000-re? Egyszerűen nekem írták, hogy ennyiből vagy annyiból éljek meg, én meg leírtam, hogy tettem, hogy ne annyiból éljek. A kutya nem írta, hogy ez kiemelkedő fizetés lenne. Ha jól emlékszem, ilyen körül van jelenleg a nettó átlagkereset.
Az meg nagyszerű, hogy nálad ez alap, de akkor a minimálbér mi? Az az alap. Az átlag az nem alap.
Hozzáteszem, nekem sincs még meg a diplomám. Nem is értem, hogy jött ide a diákmunka vagy ki a jó isten kérdezte, hogy mit dolgozol.
És ilyenek kapnak majd diplomát, akiknek a szövegértés sem megy, csak a frusztrációikat böfögik ki. Hát, ja... Ebben az országban eléggé megszűnt az értelmiségi réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!