Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők még a nagyobb városokban is (főváros, Szeged, Debrecen, stb), ha az átlag nettó 240-280 között kereső pasinak is autója legyen, holott szinte még egy pénztárcát igényel egy autó fenntartása? De ha nincs, és busszal mer menni...
Ez a gyakori, "tesó", itt alapjáratba megvan mindenkinek a háromilla!
"Há' megveszlek kilóra öreg!" - mentalitás az úr.
Ne az autón problémázz! Tanulj munka mellett tovább! Járj dolgozni Pestre! Keress 3x annyit mint most! És minden happy lesz!
Ha nem tudsz vagy lusta vagy fejlődni hogy ne legyél minimálbéres proli szar, akkor meg kuss.
28/N
28 éves férfi vagyok és én ezt nem vettem észre. Szegeden élek és nincs kocsim. A nettóm pont kb. annak a felső határa, amit te is írtál. A barátnőm 25 éves és ő biciklivel jár (én bicikli+busz), hasonlóan keres, mint én, diplomásak vagyunk és az én lakásomban lakunk.
A pár évvel ezelőtti exem 22 volt, őt sem zavarta, hogy nem volt kocsim. Igen vannak olyan nők, akiknél ez kizáró ok, én is találkoztam velük, de lehet találni olyanokat, akiket nem zavar. Szerényebb, kevésbé az anyagiakra menő, kevésbé kényelmes és ezeket kevésbé figyelembe vevő nőt keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!