Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a nők még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nők még a nagyobb városokban is (főváros, Szeged, Debrecen, stb), ha az átlag nettó 240-280 között kereső pasinak is autója legyen, holott szinte még egy pénztárcát igényel egy autó fenntartása? De ha nincs, és busszal mer menni...

Figyelt kérdés
Busszal mer menni a pasi, akkor szinte óriásit esik a nő szemében? Van autóm, 10 éves, de évente több hetet van szervibe, valami mindig elromlik benne, most pl az út szélén halt le mert ,,meghalt" benne az üzemanyagszivattyú. Onnan kellett szégyen szemre vontatni. Évente legalább egy havi bérembe van a javíttatása, a súlyadó, a kötelező, a kétévenkénti műszakit nem is mondom. Pedig csak 170 ezer km van benne. 10 évesen. Szinte milliomos hobbi lett az autótartás, mégis ha nincs, felér egy öngóllal a nők szemében. Ha meg kicsi autót akarok venni, kis csajos autót, amit talán olcsóbb fenntartatni, akkor meg azon röhögnek a nők. Nem nyerhetsz.
2022. máj. 14. 17:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Ez a gyakori, "tesó", itt alapjáratba megvan mindenkinek a háromilla!

"Há' megveszlek kilóra öreg!" - mentalitás az úr.

2022. máj. 14. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne az autón problémázz! Tanulj munka mellett tovább! Járj dolgozni Pestre! Keress 3x annyit mint most! És minden happy lesz!

Ha nem tudsz vagy lusta vagy fejlődni hogy ne legyél minimálbéres proli szar, akkor meg kuss.

28/N

2022. máj. 14. 18:48
 13/19 anonim ***** válasza:

28 éves férfi vagyok és én ezt nem vettem észre. Szegeden élek és nincs kocsim. A nettóm pont kb. annak a felső határa, amit te is írtál. A barátnőm 25 éves és ő biciklivel jár (én bicikli+busz), hasonlóan keres, mint én, diplomásak vagyunk és az én lakásomban lakunk.

A pár évvel ezelőtti exem 22 volt, őt sem zavarta, hogy nem volt kocsim. Igen vannak olyan nők, akiknél ez kizáró ok, én is találkoztam velük, de lehet találni olyanokat, akiket nem zavar. Szerényebb, kevésbé az anyagiakra menő, kevésbé kényelmes és ezeket kevésbé figyelembe vevő nőt keress.

2022. máj. 14. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
#8 Ha itt mindig azt olvasod, hogy hiányolják a nök a kocsit akkor légyszi mutass rá 10 példát mondjuk az elmult 2 hétben!!!
2022. máj. 14. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Wow, ez igazan reprezentativ felmeres lehet a reszedrol, ha az orszag északi es deli reszet is igy megvizsgaltad.
2022. máj. 14. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
2000 a kápia paprika kilója, 1400 a tv paprika, 1200 a paradicsom , 600 1 kiló kenyér, 700-800 10 darab tojás, és sorolhatnám.. most pont mindenki csóró.. de mêg is elverik a pénzüket ..
2022. máj. 15. 01:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem várom el. :) Barátommal tömegközlekedéssel járunk. Nem befolyásol semmit. Legalább kalandos estéink vannak hétvégén a belvárosban. :)
2022. máj. 15. 08:22
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem kezdek csóró pasival!
2022. máj. 16. 22:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Jesszus mi megy itt.
2022. máj. 18. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!