Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debreceni biszexuális fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debreceni biszexuális fiúként milyenek az esélyeim párt találni?

Figyelt kérdés

Szóval 19 éves, biszexuális srác vagyok (igaz, csak nemrég lettem 19). Még nem volt kapcsolatom. Szívesen ismerkednék fiúkkal és lányokkal is, bár fiúkkal most valamivel szívesebben. Csak az a gond, hogy alig van tapasztalatom és így azért nehézkes. Társkeresőkről már hallottam, de eléggé bizonytalan vagyok velük kapcsolatban.

Alacsony vagyok és vékony, amik nem biztos, hogy a legelőnyösebb tulajdonságok. Továbbá arcra se nézek ki valami jól (maximum átlagosnak merném mondani magam és akkor már lehet túlzok). Egyébként nem tartom magam se kifejezetten fiús fiúnak se kifejezetten lányos fiúnak, szerintem valahol a kettő közt lehetek.

Fontosnak érzem még megemlíteni, hogy kapcsolatra vágyok. Tehát az alkalmik és egyéjszakás kalandok nem hoznak lázba. Akárkivel ismerkedek, a „klasszikus modell” szerint akarnék haladni (először találkozgatunk, randizgatunk, aztán szépen fokozatosan haladunk előre).

Továbbá korban hasonló partnerre vágyok. Azaz minimum 16-17 év és maximum 21-22 év. Nyilván minél közelebb van hozzám, annál jobb.

Szóval milyenek így az esélyeim? Hogyan ismerkedjek egyáltalán? Mit javasoltok?

2021. máj. 10. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már itt is fognak írni neked, de ha nem párkeresőn, akkor az utcán, közösségekben is egymásra találhattok, ha nyitott vagy a jelzésekre, ha van merszed.
2021. máj. 10. 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos több esély, mint az átlag vidéki kisvárosinak, mint én is. Én alkalmi szexpartnert sem tudok összehozni, nemhogy hosszabb távra, vagy több partnert. Örülj, hogy olyan nagy városban laksz.
2021. máj. 10. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!