Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a végén kiderül, hogy egész végig az inceleknek volt igazuk és a fiatal felnőtt lakosság több mint fele magányos a teljesíthetetlen elvárások miatt?
Most, hogy már a magyar sajtóban is írnak róla, meddig lehet még szőnyeg alá söpörni a problémát?
12
Mit kell beleverni az aranyhal fejünkbe? Hogy ugyanannyi magányos nő van mint férfi? Mert erre utalt a 10-es válaszoló meg a kérdező által linkelt cikk is.
Vagy te mire utalsz?
Arra, hogy nem ugyanannyi van és erre vannak felmérések-kutatások is.
De anélkül is a
női magány/egyedüllét: valami random/állandó fuckboy néha/igény szerint elkapja.
Férfi magány/egyedüllét: a kutyák se pisilik oldalba.
"női magány/egyedüllét: valami random/állandó fuckboy néha/igény szerint elkapja."
Ó igen, imádjuk, amikor csak erre kellünk.
Szarságbajnok... Egy másik kérdésben így neveztek. Nagyon találó.
Nos igen, nekem mindenképpen jobb EGYEDÜL lenni, és várni egy megfelelő társra, mint egy hozzád hasonló kulturàlatlan senkiházival összeállni "valaki mégiscsak legyen" alapon. MAGÁNYOS nem attól leszek, hogy nincs barátom. El se hiszed, hogy a nők többsége milyen nagyszerűen elvan az undorító szarságbajnokok nélkül.
MAGÁNYOS mondjuk a Covid lezárások sűrűjében voltam - éppen párkapcsolatban. Na ennyit erről.
Nem cicamica, az a nagyon találó, hogy kellemetlent írtam, és rögtön, érvek helyett kipattant belőled is az alulkulturált lényszerű ipari hulladék á lá fogatlan rétinéger, akkor hívhatlak gondolom rád jellemzően soroksári úti háromezer forintosnak ugye? :D
Ennyit a kulturáltásgról újabb őfelsőbbrendűsége :DD
Miért igyekeztek három másodperc alatt alátámasztani, amit írtam? :DDDD
Ja és a lényeg: senki nem beszélt a te privát kis életedről, az akekdotikus érvelés nem fedi el a valóságot, a nők kamu magányosságával kapcsolatban.
De mivel logikus ellenérv nincs, ezért jön a menetrendszerű gyalázkodás, ami a női "vitastílus" alapja.
Mert, akkor az arra adott reakció alapján win-winbe kerültök, hiszen, ha van reakció: kikiálthatod magad áldozatnak, ha csak legyintünk, akkor meg rajtunk marad az ocsmány gyalázkodásátok.
És ez itt szemmel láthatólag mehet, soha egy undormányotok sem kerül törlésre, pedig a szabályzat szerint tilos. Bezzeg, ha csak kiröhöglek, vagy kigúnyolom a selejtizmust, az rögtön hirtelen szabályba ütköző lesz :D
Olyan mérhetetlen ostobaságot tanúsítasz, hogy az még a Gyakorin is ritka.
A magányt nem egy kósza kettyintés olda fel... Ha így lenne, a férfiaknak sem kellene soha magányosnak lenni, hiszen egy "soroksári háromezer forintos" mindig a rendelkezésetekre áll, hogy öklendezve bár, de kielégiítsen titeket. Nos akkor mi a hiszi alapja, jóbarát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!