Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit tesztek ilyen helyzetben?
Összejöttök egy nővel, minden jól megy, de megismeritek a barátnőjét, akit sokkal vonzóbbnak találtok.
Mit tehet egy nő ilyen helyzetben, ha túl vonzó barátnői vannak? Titkolja el a barátnőket? Szakítsa meg velük a barátságot, hogy ne tudjanak belezavarni a kapcsolataiba?
Fel kéne már fogni, hogy a vonzalomban tudat alatt a legalapvetőbb emlősállati ösztöneink működnek, és baromira számít a külső is. (bármennyire is nem tudják ezt elfogadni egyesek és hadakoznak ellene)
Olyan nővel kell összejönni, akivel külsőleg is rendesen egymásra vagytok kattanva. (akkor egyébként sokkal motiváltabbak vagytok a problémák megoldására, a különbözőségek áthidalására is)
"baromira számít a külső is"
A vonzalom tekintetében valójában CSAK ez számít!
A belső értékekhez NEM szexuálisan vonzódunk, hanem barátilag.
Ez a különbség a barát és a pár/társ között. A barátai iránt az ember nem érez szexuális vonzalmat, magyarán külsőre sem tetszik neki.
"A vonzalom tekintetében valójában CSAK ez számít!"
Ez nem igaz, egy sor más tényező is hozzájárul a szexuális vonzalomhoz (nemcsak belső értékek, hanem hogy milyen érzelmeid vannak az illető irányába, milyen a viszony, milyen a helyzet, stb.). De meghatározó fontosságú a külső is.
Az egyik nincs meg a másik nélkül.
Szereted de attól még nem izgulsz fel rá, nem fogod megkívánni, férfiak esetében még nehezebb mert nem áll fel...
A másik vonzó külsőre szexuálisan, de mint társat nem akarod, mert mint embert és tulajdonságait nem tudod elfogadni nem tudod szeretni.
Ha ez a 2 tulajdonság nincs meg együtt akkor a kapcsolat sosem fog jól működni.
Én mindig rosszul jártam mikor haverokkal jártunk el szórakozni esetleg ismerkedni.
Mindig 3-an mentünk, és a másik 2 srác sokkal jóképűbb volt nálam, én viszont kb., egyáltalán nem vagyok az.
Esélytelen volt! Esélytelen volt, hogy mellettük ha ők is ott vannak megismerjek bárkit is mert egy nőnek sem kellettem mellettük észre sem vettek --- és egy idő után ez a baráti társasággal való ismerkedésem véget is ért. --- mert pocsékul is éreztem magam mindig emiatt és beleuntam.
Mindig akad szebb és fiatalabb…akkor
minden alkalommal le kell lépni,ha szebbet talál az ember…egy ideig lehet,de egy idő után egyedül maradsz
Bocs ha nem nyilatkozok az összes férfi nevében.
Igen, pontosan!!!! Én úgy tekintek ezekre (érted, ezekre!) a dolgokra mint egy árúcikkre, ha sokkal "jobb", akkor csere!
(Jézusom! Nem, csak ironizálok! Ha a páromnak mondom, akkor már csak ő számít nálam, leszarom, hogy szépségkirálynő a barinője... Tudod, érzelmek, belső értékek, kötelék, stb...)
"Ha a páromnak mondom, akkor már csak ő számít nálam, leszarom, hogy szépségkirálynő a barinője"
Megnézném, hogy viselkednél, ha egyszer végre a valóságban is eljutnál odáig, hogy a párodnak nevezel valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!