Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy át sok férfi mogorvába hirtelen miután nem jön össze neki a nő?
" ha visszautasít valaki, akkor had döntsem már én el, hogy akarok-e még jópofizni vele vagy sem, és nehogy én legyek már a szar alak, amiért megszakítom vele a kapcsolatot."
Emiatt nem vagy sz.aralak. Én elhiszem, hogy fáj.
Akkor vagy sz.aralak, ha úgy teszel, mintha a másik valami szemétséget csinált volna ellened azzal, hogy visszautasított + lehordod, bunkózol vele. Egyéb esetben nem.
98
Neked is neten nagy a szád, de lefogadom hogy ha egy csaj pasija és annak barátai vernek agyon, mert degradáltad a kapcsolatukat, még te rohannál a rendőrségre hogy "jajj bántottak". A nőgyűlölők általában egyedül járnak, de ha el kell őket verni, általában akkor összefognak az emberek (vagyis a környezetemben igen). Ennyit értek..meg nem tudom mire fel, ugyanolyan büdöset szartok mint más férfiak, vagy nők...semmivel se vagytok többek.
104. Könnyű a gyengébbet bántani.
Amúgy meg, le a simpekkel!
105
Ha gyengébb, akkor ne írjon olyat, hogy kitapossa valaki belét. Csak egy javaslat.
Direkt nem olvastam el egyetlen választ sem, hogy ne befolyásoljanak, és a SAJÁT, önálló véleményemet írjam le.
ALAP dolog, hogy mind a 2 félnek ismernie kellene a játékszabályokat.
Egy FÉRFI, az SOHA nem barátkozni akar egy nővel. SOHA!!!
Vagy megdugni akarlak, vagy valamit akarok tőled/rajtad keresztül.
Ha megdugni akarlak, és ezt egyértelműen közlöm veled, és te nemet mondasz, akkor onnantól érdektelenné válsz számomra.
Annyira érdekel a további léted, mint ..., mint egy Szomália külsőn élő negró kalóz bélférgessége.
Nem fogok jópofizni veled, és te sem várd el tőlem, hogy fogadjam a te jópofizásod!
Ne keress! Ne köszönj! Ne lélegezz!
109
Ahh igen, egy igazi alfa incel. Ezt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!