Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban értékelnéd a szerelmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban értékelnéd a szerelmet, ha most rád találna?

Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Rám pont a legjobbkor talált, mai napig alig hiszem el.
2022. máj. 11. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Már megtanultam, hogy arra nem lehet alapozni. A legtöbb embernél a szerelem egy egyszerű ösztönös dolog, ami elmúlik és utána átváltanak gyökérbe. A megbízhatóságot értékelném, csak ez manapság nem jellemző.
2022. máj. 11. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
19%

Gyűlölnivaló érzés, ami nálam mindig csakis szenvedést jelent

Értékelném ha megszűnne a létezése is örökre, undorító érzés

2022. máj. 11. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
3# Osztom a véleményed. Szenvedés. Így van... Beleadsz apait-anyait és pofára esel...
2022. máj. 11. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4: De miért nem választasz egy értelmes srácot?
2022. máj. 11. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:

5# Legutóbb is egy normális

férfit szerettem ... :(

2022. máj. 11. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
#6: Ha normális volt, miért lett pofára esés? :O
2022. máj. 11. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Megvolt.
2022. máj. 11. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:

6:

Akkor szeress egy nőt!

2022. máj. 11. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megismertem a nejem,én voltam a legboldogabb a világon.Házasság alatt pedig kijött a rideg énje. Megcsalt,elhagyott, anyagilag tönkretett.

Később megismertem azt,akiről azt hittem,az Igazi,a nagy Ő. Két év után ő is megcsalt,megalázott, szakított.

Mindent beleadtam,monogám vagyok alapból, nekem aki van, az az egy van csak.

Már nem tudok hinni a szerelemben,mert lelki,testi és anyagi szenvedést okozott,nem is keveset.

Bár inkább ne is talált volna meg, mert sokkal jobb életem volt,míg nem szerettem meg senkit.

Megbízhatóságban nem hiszek, érzelmeket pedig sokan csak hazudnak. Minden barátom házassága tönkrement,kapcsolataik szintén.

Sajnos a gyerekek sínylik ezt meg.

2022. máj. 12. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!