Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytalálkozón mit csináljak, hogy ne legyen kínos ,hogy nem volt még párácsolatom? 25/F
A lényeg 25 éves leszek, és csókszűz vagyok, nem volt még kapcsolatom.
A volt osztályomból 1 fiú van akinek szintén nem volt kapcsolata.
A lányok közül mind férjnél vannak, a fiúk közül is sokan vannak házasságban, de majdnem mindnek van párja. Akinek meg nincs jelenleg annak volt régebben.
Mit mondjak rákérdeznek, hogy állok ezzel a párkapcsolattal?
Próbálkoztam sok lánynál, de egy se jött össze.
Félek ,hogy kinevetnének, hisz van akinek már 3 éves gyereke van.
Egy bizonyos értelemben talán az. Én ritkán összefutok a régi osztálytársakkal, akkor megiszunk valamit. De az másabb, mert mi barátok voltunk, és lényegében még mindig azok vagyunk. Így nincsenek egymás felé elvárásaink, de persze még ebben az esetben is érezheti az ember, akkor le van maradva.
Egy osztálytalálkozón viszont, ahol nem alakult ki mindenkivel bensőséges kapcsolat, (vagy régen rosszban is voltak) simán lehet mérce az, hogy ki mire vitte az életben.
Én éppen ezért, jelenleg nem is mennék el osztálytalálkozóra, mert nem nagyon lenne miről beszélni. 10 évvel később már előrébb leszek viszont, akkor már talán elmegyek.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a Kérdező ne menjen el. Menjen, ha akar.
#15 voltam.
Kérdező! Ha azt szeretnéd hogy érdekes legyen a buli, akkor annyit felelsz: Persze bátya! Nem emlékszel anyádra még a tavaly, amikor én kurtam
Persze arra számíts hogy ott helyből bunyó is lesz, de legalább érdekes találkozó lesz😁
Általában azt szokták kérdezni, hogy érettségi óta mi történt veled. Meg sem kell említeni a párkapcsolatot. Ha meg valaki rákérdezne, hogy van-e, akkor megmondod, hogy nincs, jelenleg egyedül élsz, inkább a tanulással/munkával foglalkoztál az utóbbi időben.
Nincs ebben semmi ciki, hogy 25 évesen nem volt még senkid. Szerintem inkább az a meglepőbb, akinek 25 évesen több vagy nagyobb gyereke van.
Ha megkerdezik, azt mondod:
Abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy nincs otthon hazi raptorom.
Ezutan nem fognak kerdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!