Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytalálkozón mit csináljak, hogy ne legyen kínos ,hogy nem volt még párácsolatom? 25/F
A lényeg 25 éves leszek, és csókszűz vagyok, nem volt még kapcsolatom.
A volt osztályomból 1 fiú van akinek szintén nem volt kapcsolata.
A lányok közül mind férjnél vannak, a fiúk közül is sokan vannak házasságban, de majdnem mindnek van párja. Akinek meg nincs jelenleg annak volt régebben.
Mit mondjak rákérdeznek, hogy állok ezzel a párkapcsolattal?
Próbálkoztam sok lánynál, de egy se jött össze.
Félek ,hogy kinevetnének, hisz van akinek már 3 éves gyereke van.
"A volt osztályomból 1 fiú van akinek szintén nem volt kapcsolata."
Ezt amúgy honnan tudod?
Az a helyzet, hogy ha az iskolában te voltál a sikertelen srác, aki nem kellett a csajoknak, akkor valaki viccből rákérdezhet, hogy, "na, Danikám, azóta sikerült csajt szerezned?"
Hazudhatsz ugyan, de nem biztos, hogy meggyőző leszel. A hazugsághoz jó kommunikációs készség kell, ami neked nincs kifejlesztve, ezért nem volt még csajod. Lehet kiszúrják, hogy nem volt senkid azóta sem.
Én átérzem! Csak a subject más: (gyerektéma).
Minden osztálytarsamnak van már! Termeszetesen, mind férjhez ment egy gazdag vallalkozohoz, és így ennyi. Családanya! Én meg nem tudok felmutatni semmit.
(Ill. de, van sajat lakasom, autóm, meg egy jól fizető allasom!
32N
Nyilván minden volt osztálytársnőd gazdag vállalkozó felesége. Aha.
Ők azt tudják felmutatni, hogy családanyák, te állást, lakást, autót. Amúgy ez valami verseny az osztálytalálkozón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!