Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mirő kell beszélni a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirő kell beszélni a mai csajokkal? Komolyan már minden témát feldobtam. 33 éves férfi vagyok, egyedül élek, dolgozok, van autóm, de tök reménytelen.

Figyelt kérdés

2022. máj. 10. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, amiről KELL, mindenről LEHET.

Lehetőségek vannak, nem kötelezettségek. Bármiről beszélgethetsz velük.

2022. máj. 10. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Tök mindegy, hogy miről beszélsz nekik. Már ha magas vagy és helyes.
2022. máj. 10. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
Életvitel, munka és jövő = minden?
2022. máj. 11. 07:35
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

13

Ja, ezen kicsit én is fennakadtam. :))

2022. máj. 11. 07:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem csak az a baj, hogy rossz nők között keresgélsz és túl sokat vársz tőlük. Imádom az ilyen jellegű pl. Tinderes kiírásokat: "Könyörgöm, ne kenjetek már magatokra ennyi sminket". Miért ezeket nézegeti, ha nem ez tetszik neki? Ha pedig nem jön be, akkor miért érdekli, hogy akik ilyenek, azok mit csinálnak? Azokkal foglalkozz, akik érdekelnek, ne azokkal, akik nem a te kategóriád. Ne várd, hogy változtasson egy csomó ember, csak hogy neked tetsszen és így nagyobbat meríthess. Nevetséges.

A te kérdéseden is ezt érzem, de persze ha mégsem, utóla is bocs.

2022. máj. 11. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!