Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suzuki swift elég egy ilyen nőnek?
Sziasztok!
Az érdekelne hogy van esélyem így egy hétköznapi melós lánynak? Pl Aldi dolgoznak vagy egy titkárnőnek stb.
Eltudom magam tartani! Ez a lényeg nem? Mindehol ezt olvasni kritériumnak! Sofőrként dolgozok. Havi 220 ezer nettóm van. Egy ismerős által szerzett olcsó (85 ezer) albérletben lakok. Van autóm és egy kutyám.
Kinézetre : 180 cm , 100 kg - kissé pocakos de nem a gàz kategória. Szemüveges is vagyok.
30/F
Havi 220 ezerből el tudod magad tartani? Azért ez nehezen hihető.
Egy titkárnő nálunk 350 nettót keres (nagy multi cég). Milyen sofőrként dolgozol hogy ennyire rémesen rossz a fizud? Közmunkásokat szállítasz?
Ha a párkapcsolatot autóban meg fizetésben méred, akkor te tényleg egy szerencsétlen pacák vagy, és örökre az is maradsz..
33/N
Én buszozom, 400-at haza viszek, 100 ezer az albérlet. Vehetnék új autót, de sztm felesleges, jó a 2010-es Fiat Stilom.
Az egyetlen pozitív benned nekem, hogy van kutyád...Nekem is.
Te elvárhatod, hogy vékony legyen, max nem lesz ilyen nő.
Sport esetleg?
Párom szemüveges, van kis pocija, de nem 100 kiló, az nem nem kis has.
Sok pasinak autója sincs és mégis van nője. Lehet bármilyen kocsid, ha így mered az embert meg így gondolkodsz.
N 30
Nekem soha sem volt nemhogy Suzuki Swiftem, de kocsim sem, mégis volt már kapcsolatom a leírtaknak megfelelő, sőt, magasabban kvalifikált lánnyal is. Soha nem is futottam bele ismerkedés során olyanba, akit ez zavart volna. Ha mégis lenne valaha ilyen, akkor sem fogok változtatni, ugyanis Budapest belvárosában egyetlen érv sem szól az autótartás mellett.
#12 Ha a lakhatás megoldott, minden további nélkül el kell tudnia tartania magát az embernek ennyiből. Évekig ennél kevesebb pénzt kerestem, még félretenni is tudtam, ha nem is sokat.
18: "Évekig ennél kevesebb pénzt kerestem, még félretenni is tudtam, ha nem is sokat."
Persze, 7 évvel ezelőtt én is ennyit kerestem.
Azóta kicsit nőttek az árak...
Manapság már egy mobiltelefon 500 ezer Ft, és az kell a munkához is, meg ahhoz is hogy felhívd a csajt. Azért az elég szívás ha még egy mobilra is egy évig kell spórolnod, egy új Swiftre 5-6 évig, egy lakásra meg 40 évet. Egy nő is így gondolkozik.
Persze lehet már alapból van egy lakásod, az elég jó. De pl. ha egy szobával több kell, mondjuk gyerek miatt, nem mindegy hogy 5, 10 vagy 50 évet kell spórolnod rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!