Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar, ha a pasinak egy olcsó autója van?
Például egy régi Suzuki Swift.
Randiznál ilyen pasival, vagy összejönnél vele?
vagy esetleg dobnád emiatt?
Légyszives kort is írjatok.
Kit érdekel az autó? A jelenlegi barátomnak semmilyen nincs.
Vezetni tudunk mindketten, ha kel autó, valamelyikünk szülőjétől elkérjük.
21/L
Senki nem fogja leírni, de igen, zavaró.
Gondolj bele, odamegy a Suzukival a pasija, mikor a barátnői palijai Mustang-gal, meg Audi-val járnak. A csajok előtt ciki nekik.
Az olcsó kocsikkal az a baj, hogy annyit költ rájuk az ember, hogy abból vehetne lassan két másikat. Szóval aki azért vesz kocsit, hogy legyen és így akar rajta spórolni, azt nem feltétlenül értem. Páromra is ráragadt egy ilyen kocsi, annykt költöttünk rá, hogy egy normális kijött volna belőle. Nyilván a "nem olcsó" kocsi alatt nem azt értem, hogy 8+ millió forintos fszméregetős verda, de vagy legyen egy normálisan összerakott új, vagy egy alaposan átvizsgált használt, ne csak valami, amit az ember összehalászik a 2 havi fizujából a méhből.
Amúgy nem a kocsival randizok, szóval randiznék vele, legfeljebb az lenne a vége, amit a páromnak is mondtam, hogy adjuk el ezt a szart, amíg még kapunk érte valamit, aztán kiböjtölünk inkább egy normálisat. Addig meg ott a jó kis bkv.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!