Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar, ha a pasinak egy olcsó autója van?

Figyelt kérdés

Például egy régi Suzuki Swift.

Randiznál ilyen pasival, vagy összejönnél vele?

vagy esetleg dobnád emiatt?

Légyszives kort is írjatok.

2020. jan. 19. 11:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írom le én és még egy csomó másik nő, hogy, hogy mennyire magasról szarunk az autódra, úgyis jön holnap is, meg azután is, meg azután is az ügyeletes "ugye csak azért nincs csajom, mert nincs 4720749 milliós autóm brühühühü" csávó. Őszintén szólva nem is tudom, hogy melyik az a suzuki swift, abszolút nem értek a kocsikhoz, még jogosítványom sincs. Fogalmam nincs, hogy melyik autó mennyibe kerül, legfeljebb akkor foglalkozom majd ezzel, ha ott tartok, hogy szeretnék magamnak venni egyet (ami nem mostanában lesz). Egyedül olyan kocsiba nem ülnék szívesen, ami tényleg a méhből összehalászott, szigorúan alkatrészenként különböző színű, kopott, rozsdás, csotrogány sz#r kategória, amivel jellemzően a kisebbségiek járják a várost lomtalanításkor, de ha a lelki társamnak valamilyen elborult okból egy ilyen kocsi lenne a mániája, akkor felőlem használja, semmi közöm hozzá, csak nekem ne kelljen beülnöm mellé. Amiatt nem néznék le senkit, ha régebbi típusú, de jó állapotú, tisztán tartott autója van, mert nekem még olyanom sincs. Unokatesómnak trabantja is volt egy időben (és nem a 80-as évekről beszélek, hanem 2015 után) és érdekes módon nem ez döntött nála a pártalálásban, mert amúgy nős és gyereke is van.
2020. jan. 19. 14:03
 22/30 anonim ***** válasza:
75%

Gyűlölöm a Suzukit! Inkább legyen egy szakadt Opel Astra. A Suzukinak annyira gyenge a karosszériája, hogy egy nagyobb balesetnél tutira otthagyod a fogad.

Amúgy egyáltalán nem nézem le az olyan embereket, akik régi, vagy nem túl márkás autóval járnak. Inkább a hivalkodástól ráz ki a hideg. 36/n

2020. jan. 19. 14:11
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem esik szét alatta, akkor nem számít!
2020. jan. 19. 14:33
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Én busszal járok. :)
2020. jan. 19. 15:35
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna. Nem attol lesz valaki egy ember, hogy milyen kocsija van. Nyilvan ne Trabanttal jojjon azert. 😀
2020. jan. 19. 15:38
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Aki a régi Swift karossziára miatt pattog, a fejét verném szét a motorháztetőn. Még ha le is szavaztok ezért, felfordul a gyomrom "a ne vegyél Suzukit, mert gyenge a karosszériája és balesetben ottmaradsz" kommentektől. Nem összetörni vesszük. Egy olcsón fenntartható, megbízható autó, ami mellesleg 1989 óta egy két merevítést és külső ráncfelvarrást leszámítva nem változott. Viszont mivel nagyon megbízható, a mai napig számtalan fut az utakon, nekem is az van, lassan 5 éve. Ne várja el senki egy 30+ éve tervezett autótól, hogy ma is megállja a helyét a karosszéria a többi autóhoz képest.
2020. jan. 19. 16:53
 27/30 anonim ***** válasza:

Szerintem tökmindegy, addig amíg nem bűzlik a cigitől és a javítása nem visz el a háztól többet mint kéne.

Plusz szerintem már az is nagy szó, ha egyáltalán valamilyen autód van.

Mondjuk az is akkor hasznosabb ha sokat kell messze utazni, városon belül (nyilván kényelmesebb az autó) de én speciel a gyaloglást/biciklit/tömegközlekedést preferálom.

2020. jan. 19. 17:52
 28/30 anonim ***** válasza:
Az előttem kommentelőkhöz hozzáfűzöm: édesanyámnak 16 éves Suzukija van, szerintem a korához képest nagyon is jó állapotban, néhány karcoláson kívül semmi nagyon komoly baja nem volt eddig. A nagypapámnak Wartburgja van és az is nagyon jól működik a korához képest(biztos, hogy 20-30+ éves). Mindketten rendeltetésszerűen használják, karbantartják, vigyáznak rá és nem csak 20km-t menntek vele évente. (Édesanyám havonta legalább 400+km-t megy.)
2020. jan. 19. 18:00
 29/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem, de a ferjemnek Mercedese van a szeretomnek pedig BMW experience kocsija-de en anno siman eluldogeltem Trabantban is:-)))Szerintem ha valaki szeret valakit akkor tok mindegy:-)))
2020. jan. 19. 23:13
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt trabantom, asszony szerette nagyon, alig várta, hogy meg legyen a jogsija, és csapasson vele :))
2020. jan. 20. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!