Melyiket valasztanatok egy új suzuki swift vagy egy audi a4 hasznaltan?
Az összes pénzedet akarod autóra költeni? 🤔
Ne csináld! Fél éves fizetésednek megfelelő összegért vegyél autót.
Honnan veszitek, hogy ennyi az összes vagyona? Kérdés kiírásához nem kötelező nyilvános vagyonnyilatkozatot tenni. Neki ennyi csücsül a bankszámláján, ami nem kell hirtelen másra. Mindenki arra költi a saját pénzét, amire akarja. Ha ő autót akar venni belőle, miért ne tehetné?! Az mennyivel jobb, hogy akinek ennyije sincs, inkább eladósodik és hitelt vesz fel?
Ha pár éve megkérdezel mindenképp az újra szavaztam volna. Mégis csak új, garanciális, nem érhet nagy meglepi. Azóta viszont én is vettem egy új autót. Annyit egy használttal se szívtam soha, mint ezzel. Rendszeresen kellett szervizbe hordanom,mert mindig tönkrement rajta valami. Oké, hogy garanciában ingyen javították, de állandóan szabadságot kivenni, az autót szervizbe vinni, otthagyni, addig buszozni nem egy nagy élvezet. Így én az eddigi tapasztalatom alapján újat valószínűleg nem fogok venni. A másik, ami szintén ezt erősíti meg, hogy egy új autónál az éves szervizek alkalmával elég vastagon fog a toll a márkaszervizben. Vaskosan kihasználják, hogy ha élni akarsz a garanciával, akkor fizetsz, mint a katonatiszt.
Az sem mindegy hogy mire kell az autó. Leginkább városon belüli futkosásra, munkába járásra teljesen jó a Swift. De ha rendszeresen pl. Németországba ingázol, akkor nem biztos, hogy ez a legszerencsésebb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!