Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő görcsösen ragaszkodi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő görcsösen ragaszkodik ahhoz hogy a férfinak kell nyomulnia?

Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 08:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha egy pasi arra sem veszi a fáradtságot, hogy csupán kezdeményezzen, mégis mit akarjak tőle?
2022. máj. 8. 11:34
 12/20 BohócKolbász ***** válasza:
40%

Abban van valami hogy a külső fontos. És egy magas jóképű férfi akármit csinál szinte mindig nyert helyzetben van. Nagyon bénának kell lennie hogy elrontsa a lehetőséget.

Akik genetikailag nem előnyösek azokra meg rá sem néznek a nők. Sokkal többet kell tenniük a sikerért.

Ráadásul ma már istenítve vannak a nők. Hacsak nem egy kút mélyén éli az életét mindig akad valaki aki meg akarja ismerni, próbálkozik. Ennek megfelelően nem is csinálnak semmit hogy ők is kicsit aktívabbak legyenek ismerkedéskor. Hisz mindig házhoz jön a fax. Pontosan tudják hogy a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, nem életcél a szex, ez a ferfiak igénye inkább.

2022. máj. 8. 12:27
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
10. És vajon miért van így? Csak nem azért mert a nők bunkók, ha valaki nem tetszik nekik?
2022. máj. 8. 12:38
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
A nyomulas nem jó szó, a kezdemenyezes jobb. Én nem varom hogy korbeudvaroljanak állandóan, de legalabb a kezdo lepest tegye meg ő mikor latja a biztató jeleket. En kipróbaltam fordítva, többször kezdeményeztem, nem jött be a dolog, az egyik hebegett habogott, a masik is eltunt, ezert en megfogadtam soha többé. Itt is írták, hogy nem nőies, ha a nő hivja el a ferfit, van aki beijed vagy mar nem erdekes a nő, mert nem kell erte megkuzdeni. Ennyike.
2022. máj. 8. 12:48
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

14. Profi felelősség háritás.

És csodálkoztok hogy az incelek sírnak az ilyenek miatt mit ti!

A pasik 100 viszauhasitás után se tőrjenek meg, te meg 2 után feladtad.

Szánalmas vagy!

Az a szerencsétek hogy még van elég hülye pasi aki nőt akar.

Megérdemelnétek hogy egyedül maradjatok.

2022. máj. 8. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

"10. És vajon miért van így? Csak nem azért mert a nők bunkók, ha valaki nem tetszik nekik? "

Akkor rossz nőknél keresgélsz, sosem voltam bunkó aki próbalkozott, viszont velem bunkóztak mert nem fogadtam el a meghívást. Talán olyanoknál kellene próbálkozni akiket ismersz, nem random nőkre a neten, utcán. Igazából a leszólítgatások 99%-a kudarc, hiszen egy nő hogyan mondhatna igent egy vadidegennek? Nem ismeri tényleg csak a kinézetét tudja lemérni. Maximum tényleg nagyon sármos pasinak van esélye, amit itt is bizonygatnak, de annak sem 100%, hogy megadjak az elérhetőséget, mert mint isrtam nem ismerik, lehet egy bunkó, egy szoknyavadász, alvilági figura, bárki. Aki nem top pasi az kezdje az ismerkedest ismerős területen, olyan nőnél akit kedvel, akit nem csak gyorsan megfektetni akar, mert az sajnos lejön a viselkedesből, hanem megismerni. A gond az, hogy sok pasi csak tenyleg izelni akar de gyorsan ezert ír egy sablon levelet azt körbeereszti és azzal jön össze aki válaszol rá. Ez a másik oldal. Hozzá teszem elég kiabrandító.

2022. máj. 8. 13:02
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
16: Átlagos pasiként éppen az ismerős nőknél nem nagyon van esély. Ők már elkönyvelték átlagosnak (ami a nőknél azt jelenti, hogy nem kell), tehát hiába próbálkozik.
2022. máj. 8. 13:08
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

"az incelek sírnak az ilyenek miatt mit ti!"

Kit érdekel? Nem idegen nőknél kell szerencsétlenül nyomulni. Idegen nők el fognak hajtani a pitsába a nagy semmiből. Akkor kell tovább lépni, amikor látod, hogy a másik vevő rád, de olyan szociális analfabéták vagytok, hogy egyszerűen nem érzitek, hogy mikor minek van az ideje.

2022. máj. 8. 13:12
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Máshol meg azt mondjátok, hogy aki nem szólítja le a neki tetsző nőt, az nem férfi. Ha meg leszólitja, az a baj. Semmi se jó nektek. Vagyis de, ha csak a jóképűek léteznének. De nem leszek öngyilkos a kedvetekért, bocs.
2022. máj. 8. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:

19. Persze hogy ősze vissza beszélnek. Fogalmunk nincs milyen az mikor a kutyát nem érdeklik. Nőknek nincsenek ilyen problémáik.

Hála isten a gyereket nem akarás legalább nekik is fáj.

2022. máj. 8. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!