Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 évesen van esélyem fiatal nőknél még?
Vannak ilyen párok, tehát működőképes a dolog. Ha 42 évesen összességében vonzóbb vagy egy fiatal nő számára mint egy korabeli, akkor téged fog választani. Nem atomfizika ez.
2022. máj. 7. 15:52
Sose értettem ezeket a kérdéseket.
Fogod magad, odamész a neked tetsző csajhoz, és megpróbálod felszedni. Ha sikerült, kár a kérdéseket kiírni. Ha x pŕóbálkozás után sincs sikered, akkor is egyértelmű.
2022. máj. 7. 16:07
Dehogy van, öreg vagy. Keress 35+-os nőket
2022. máj. 7. 23:48
Bírom ezeket az öreg vagy dolgokat. Egy 40 es pasi még jó erőben és korban van, majd 55 felett esetleg áldozik le a csillaga.
2022. máj. 10. 18:45
#24 Persze Hollywoodban. Az átlag magyar negyvenes ember (férfi és nő is egyaránt) elhízott, ráncos és őszül. Amúgy a férfiak pár évvel hamarabb halnak átlagban, szóval nem értem azt a logikát, hogy később öregednének. Ha az "öreg" az, aki statisztikailag már közelebb van a halálhoz mint a születéséhez, akkor a férfiak pár évvel korábban tekinthetőek öregnek mint a nők.
2022. máj. 11. 11:23
25. Akkor miért tudnék ismerősi körből azonnal facebookal vagy 20 db negyvenes pasit mondani, akik ezen az éven vagy tavaly találtak 30-as barátnőt ha annyira öregek?
2022. máj. 11. 19:37
A férfiaknak megengedett az öregedés, a nőknek nem. Csak rá kell nézni Brad Pittre vagy Dicaprióra. Tiszta ráncos, pufók az arcuk, egy évet se tudnának letagadni a korukból, mégis jópasiknak számítanak. Ehhez képest a nőknél már az apróbb ráncok megjelenése miatt is megy a hiszti. A minap olvastam egy hate kommentet Scarlett Johanssonról, miszerint megcsúnyult, mert meglátszik a kora rajta. Nőként csak akkor lehetsz szép 30-40 felett, ha sokkal fiatalabbnak nézel ki ( lásd Jlo, Beyonce, Jennifer Anniston). De nehogy plasztikai sebész segítségével próbálj meg megfelelni a szigorú szépségideáloknak (lásd Kim K), mert akkor meg túl mű vagy.
2022. máj. 12. 01:57
A fiatalság vonzó. A fiatalos kinézet is vonzó. Egyetlen 30-as, 40-es vagy épp 50-es nőnek sincs megtiltva, hogy megpróbáljon vonzó maradni és ha tetszik neki egy férfi, akkor számára vonzóbbnak tűnni, mint egy 20 éves, még csak alig felnőtt lány.
De csupán elvárni, hogy egy 40 éves férfi igenis csak a 40-es nőket nézegesse, mert szerinte ők illenek hozzájuk..., hát elég egyszerű gondolkodásra utal, ami viszont nem túl vonzó.
2022. máj. 15. 08:03
Szerintem meg az utal egyszerű gondolkodásra mikor egy 40es fószer kapásból abban a hitben él, hogy neki jár a fiatalabb nő, nincs apelláta, mert csak. Közben tükröbe is kellene tekinteni. Nem csak a nőnek kell vonzónak maradnia, ez a férfi dolga is, még ha ezt nem szeretnétek elfogadni. De az élet majd úgyis megadja a választ, mert nyálat csorgatni lehet (ki mondta hogy nem), csak ennyiben ki is merül a dolog.
2022. máj. 15. 08:13
Így van. A visszajelzések alapján egy 40 körüli felnőtt embernek már be kell tudnia lőni, hogy kiknél van reális esélye és kiknél nincs. És egyértelmű, hogy a számára elérhető legmegfelelőbbet fogja választani. Ez igaz a férfiakra és a nőkre is.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy ahogyan egy lelakott 40 körüli férfinek nincs esélye a 20 éves csajoknál, úgy egy hasonlóan lelakott vagy csak simán nem vonzó 40-es nő sem határozhatja meg egy jó karban levő 40-es férfinek, hogy márpedig őt válassza és ne a 25 éves tiptop csajszit, mert szerinte korban ő illik hozzá.
2022. máj. 15. 08:25
Kapcsolódó kérdések: