Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 42 évesen van esélyem fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 évesen van esélyem fiatal nőknél még?

Figyelt kérdés
18-22 körüliek érdekelnek.
2022. máj. 7. 09:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
77%
42 évesen már időseknél sem nagyon.
2022. máj. 7. 09:42
 2/31 anonim ***** válasza:
23%
Miért ne lehetne? Mikor 18-22 éves voltam, engem is az idősebb férfiak vonzottak, sosem a saját korosztályom, sok ilyen van. Kérdés, hogy mi a cél? Kizárólag szex vagy tartós kapcsolat? Utóbbit szerintem nehezebb lesz ekkora korkülönbséggel, de az sem lehetetlen.
2022. máj. 7. 09:42
 3/31 A kérdező kommentje:

2

Szexkapcsolat

2022. máj. 7. 09:44
 4/31 anonim ***** válasza:
92%
ideje volna felnőni és nem kislányokra hajtani.
2022. máj. 7. 09:46
 5/31 anonim ***** válasza:
87%

Ők nem fiatal nők (hozzád képest) hanem épphogy középiskolát elvégzők. Én kirohognelek a helyukben. Másnak a te korodban van egy fiatal, szép felesége, netalán családja. Te meg hozzád képest gyerekeket akarsz megdugni. Szánalmas.

Mondom ezt úgy, hogy férjem 15 évvel idosebb, most leszek 30,25 voltam mikor megismerkedtunk.

Az a korosztaly a fiatal nő, a 18 évesek... Áh mindegy, álmodozz tovább.

2022. máj. 7. 09:48
 6/31 anonim ***** válasza:
83%
Nincs. Vén pedo maci.
2022. máj. 7. 09:54
 7/31 anonim ***** válasza:
39%

Az a szomorú helyzet kedves 5-ös (és nem azért írom, mert helyeslem ezt) hogy a legtöbb férfi ilyen korú lányokkal fantáziál. Vannak kivételek, de a férfiak nagy részét izgalomba hozza, hogy nála jóval fiatalabb lánnyal szexelhet. Én sem örülök ennek nőként, hiszen pont annyi idős vagyok, mint a kérdező, de nem lennék meglepve, ha a páromról kiderülne, hogy izgatják őt a fiatal lányok. És azért tegyük hozzá, hogy egy 18-22 éves korosztály már nem gyerek, ebben a korban már rendszeres szexuális életet élnek.

Van egy ismerősöm, aki 47 éves és tavaly vette feleségül a 23 éves barátnőjét, 6 éve együtt vannak és mindketten rajongásig szeretik a másikat. Fura ezt látni, de ha nekik jó, akkor másoknak semmi köze hozzá.

2022. máj. 7. 09:56
 8/31 anonim ***** válasza:
14%

Igaza van a kérdezőnek.

Kinek kell a pókhasú, lenőtt hajú, folyton dumáló, zsörtölődő igénytelen 40 feletti nő? Ebből van rengeteg....

2022. máj. 7. 10:22
 9/31 anonim ***** válasza:
20%
Egy újabb provokatív kérdés.😉 Egyébként nem tudom megérteni, hogy egyeseket miért zavar annyira, hogy vannak ilyen korkülönbséggel párok? Egy 18-22 éves fiatal nő gyakorlatilag a komplett 16 feletti fiú és férfitársadalomból válogathat. Ebben benne van az is, hogy neki egy 30, 40 vagy épp egy 50 éves kell. Az ő választása, külsősként semmi közünk hozzá.
2022. máj. 7. 10:25
 10/31 anonim ***** válasza:
86%

"Kinek kell a pókhasú, lenőtt hajú, folyton dumáló, zsörtölődő igénytelen 40 feletti nő?

Vacak érzés lehet, ha neked csak ebben a kategóriában lenne esélyed labdába rúgni.

2022. máj. 7. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!