Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mernél kezdeményezni nőként ilyen esetben?
Figyelt kérdés
1 éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen és van egy srác aki nagyon érdekel. Sajnos eddig még egy szót sem beszéltünk egymással kb. és fogalmam sincs hogy tetszem-e neki de párszor már összeakadt a tekintetünk. Gondoltam bejelölöm facebookon de lehet hogy fura lenne mert a munkahelyről csak 1-2 ember ismerősöm és gondolná hogy mi a francnak jelöltem be mikor nem is beszélünk. Várjak inkább amíg egyértelműbb lesz a dolog?2022. máj. 6. 19:48
12/14 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy bele vagyok zúgva csak érdekel. Nyilván szeretném megismerni azért kéne bejelölni de ha én nem tetszem neki és bepróbálkozok akkor az kínos lesz mert egy helyen dolgozunk.
2022. máj. 7. 09:28
13/14 anonim válasza:
Ha nem jönne össze egyszerűen terjeszd el róla, hogy kicsi a pöcse vagy mégjobb, ha azt mondod megerőszakolt. Többé neked már nem lesz kínos őt meg soha többé nem fogod látni.
14/14 anonim válasza:
"Ha nem jönne össze egyszerűen terjeszd el róla, hogy kicsi a pöcse vagy mégjobb, ha azt mondod megerőszakolt. Többé neked már nem lesz kínos őt meg soha többé nem fogod látni."
Magyarországon szerintem ez még nem játszik szerencsére
Itt annyira nem divat a férfielnyomó femináci joggyakorlat mint nyugaton
Ha meg elterjeszti hogy kicsi a pöcse, a csajt fogják körberöhögni nem a férfit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!