Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, mennyire visel meg titeket az egyedüllét?
Nem visel meg. Amik most megviselnek:
-A szomszédunkban zajló háború
-A választási eredmények
-Hova fog vezírünk dörgölőzni, mert kétfelé nem lehet sokáig játszani
-Anyumat elvitte a zorosz propagandavonat, de csúnyán, amivel "nincs gond", de még messengeren próbálkozik a linkjeivel...
-Cicám már nem fiatal, aggódom miatta, hogy ne legyen gondja (tudom hülyeség, nem rajtam múlik, amit tudok, megteszek)
-Gamer vagyok, már inkább kiégett, kevés játékot várok (2-t :D), de ma tudtam meg, hogy jövő márciusra tolták a "The Day Before" címet... (Diablo IV még messze van)
-Aggódom, hogy jól fog-é sikerülni-é életem első padlizsánkrémje :D
-Ja igen! Nyáron megyek vissza kontroll MR-re. Meniere betegséget (ritka hányás/szédülés, egyoldali hallásveszteség pipa) vizsgáltatom már egy éve... Kicsit "érdekes az első felvétel"
Asszem...
Mentálisan kb diliház.
Amig nem volt barátom es önállo nőként éltem:
Eleinte már változtatgatnom kellett a lakberendezésem meg forditva aludni meg mindenhol kiprobaltam már az alvást, mert kezdett kicsinálni hogy minden nap üres nem torténik semmi
Elkezdtem hinni az ufokban es olyan csoportokhoz kapcsolodni es órákat lestem az eget éjjelenként es gyúrtam a telepatikus üzengetésre
Elkezdtem örülni annak ahogy a nap melege simogatja az arcom es egy szellő körbefújta épp a derekam mintha vki körbeölelt volna
Megfigyelgettem hogy még egy 2 bites galambnak is van párja csak nekem nincs. Azaz konkluzio: selejtesebb vagyok egy 2bites madárnal is.
Kipróbaltam milyen lenne ha nem élnék és zombimódra kapcsoltam. Es rájöttem meghalni még rosszabb unalmasabb lenne.
Az agyam kezdett kiüresedni, képes voltam a semmiről álmodni.
Aztan kimentem kulfoldre. Már elso nap.is sacc 50 uj embert simertem meg. Aztán voot minden. veszélybe kerultem, elrablás, illegalitásba valo belerangatás, rendori uldozések, vallatások, kozben drámai szerelmek, romák "legyőzése"kiiktatása egyedül magyar lányként ésszel, millio ember es kultura megismerése, átverések lehúzások, de rendkívul jo és szép élmények is, valojaban mindenből jol jöttem ki, hazaérve mindezek után valahogy másképp néztem mar a korabbi nyugis depis zombi félholt életemre🤣
Aztan lett barátom itthon is végrevalahára:)
Ugyanolyan "zűrös" mint én.
1. "-Hova fog vezírünk dörgölőzni, mert kétfelé nem lehet sokáig játszani"
Ezt mondogatják 12 éve azóta se jött be. Vagy a nem sokáig itt 100 évet jelent?
Semennyire. Van olyan nő az életemben, aki ad annyit, mint bàrmelyik exem 😅
Emellett macskàk, rendszeres ivàs 😉 utóbbi sem most kezdődött.
Meta, sok sikert, örülök, hogy lefüggtél az internetről.
#6:
Sosem fogalmazták meg ennyire szofisztikáltan a krvázást xddd
Amúgy eddig is kb csak szemlélődtem.
Ő egy itteni nőci, csak szakmàzunk, javarészt 😅 nem qrva.
Ohh, igen, no 😉
#8:
Ezek nem kizáró tényezői egymásnak.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!