Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nem akarnak elköteleződni a férfiak?
Sok nő panaszkodik hogy komolytalanok a férfiak.
Ami azt jelenti hogy házasságot meg gyereket nem akarnak.
Ha ez akkora buli szerintettek akkor a férfiak miért nem vágynak erre?
Elköteleződnek azok. De válogatósak, akár a nők.
Aki nem jóképű/jómódú, az szinte bárki mellett elköteleződik, csak legyen valakije.
Aki versenyképes, az meg olyan mellett, akinek nem nyűg a gyerek, nem nyűg a szex, nem szórja a pénzt,nem dirigál és olyan genetikája van, hogy 50 évesen is jó nő maradjon.
Na, az ilyen nőkből van bitang kevés. Ma már nem az van, hogy tizenévesen csajozunk a diszkóban, elmegyünk 9 hónap sorkatonának, majd leszerelés után 2-3 évvel összeházasodunk azzal a lánnyal, aki kedves hozzánk. Gyakorlatilag alig van nő, aki 23-25 évesen szülne, max. a kékgallérosok.
30 éves, versenyképes férfinak van a telefonkönyvében 2-3 nő, akit elköteleződés nélkül is ágyba lehet vinni, ha nincs aktuális partner.
20: ÉN milyen alapon???? Hát pont erről beszélek, hogy a nők csinálják ezt! Olvasnak egy nekik nem tetsző kommentet, és rühes korcs falkaként esnek neki a hozzászólónak. Ha te nem valami tökéletes felsőbbrendű angyali lényként beszélsz róluk, olyan szintű személyeskedést és sértegetést kapsz, hogy jóérzésű ember elhányja magát tőlük. A való életben nyilván nem vihetik ennyire túlzásba, de attól még a gondolataik hasonlóak. Ha neked bármi nem tetszik, akkor te vagy a hulladék. Ha nem tetszik a túl színes múlt, vagy ha elhanyagolja a külsejét, vagy ha szóváteszed, hogy bizony a külső és a pénz erős tényezők számukra (is).
Na ILYEN alapon mondok én is negatív véleményt, hölgyem!
#22. Én értem miről beszélsz egyébként, de érdemes lenne ezt nem a nőkhöz kötni, mert nemtől függetlenül a fejletlen személyiségre jellemző tulajdonságok ezek. Nyilván te nőkkel tapasztalod, mert oda helyezd a fókuszt, de ezáltal erősen korlátozod annak a lehetőségét, hogy olyan nővel tudj kapcsolódni aki nem ilyen természet.
Az önreflexió oldaláról vizsgálva rámutat a helyzet a saját belső megdolgozatlanságodra is.
Ne vedd rossz néven kérlek, csak egy észrevétel jó szándékból.
Tudod azt is csinálni, hogy együtt fejlődsz a pároddal, bevonod egy tudatos személyiségfejlődési folyamatba, ahol a cél az, hogy harmonikusabban kapcsolódjatok, a világgal is.:)
Én is egyedülálló vagyok, meg is tehetem, hogy vadászom, szexelek, de mégsem érzem teljesnek az életem egyedül, ahogy telik az idő ez a magány erősödik, viszont magas a mérce személyiség téren, így nehéz párt találni, de nem adtam fel, addig meg élvezem. Szóval ha már van párod, családod, akkor a helyedben én arra törekednék, hogy az minél szeretet teljesebb helyzetté váljon.
Semmi értelme manapság az elköteleződésnek.
A házasság meg gyerek csak lemondással jár, majd a válás mindent elvesz a férfitól.
Meg a manapság úgyis kevesebb férfinak van lehetősége több nőnél, minek ragadjon le egynél aki teheti, hogy váltogasson.
"A házasság meg gyerek csak lemondással jár, majd a válás mindent elvesz a férfitól."
Még a végén megsajnálom szegény férfiakat. Egy nőtől mit követel meg a gyermekvállalás? Megcsúnyul, kiesik a munkaerőpiacról, évekig a férfira szorul. Ha meg válás van, akkor a férfiakat kell sajnálni, mert a fizetésének egy százalékát a nőnek ki kell fizetni. Legalábbis ti így gondolkodtok. Miért, attól, hogy elváltatok, az nem a te gyereked? Nem gondolod, hogy részt kéne vállalni a neveléséből? Elárulom, hogy a legtöbb elvált nő nyomorog, mert a fizetése egésze is kevés ahhoz, hogy egyedül eltartsa a családját. Mivel a gyerekek vele vannak, esélye nem lesz új kapcsolatra. A férfi meg fizet egy kis gyerektartást, aztán simán talál magának bárkit.
Egyébként meg azért nem akarnak elköteleződni a férfiak, mert házasság nélkül is megkapnak mindent, amit akarnak. Szexet, kaját, szeretetet. Akkor minek venné el feleségül a nőt, hiszen anélkül is ugyanaz a "szolgáltatás" megvan.
29. Kellet neki a gyerek igaz? Akkor mit sir a szátok hogy van?
Talán nem lesz@rni kéne a férfi igényeit miután megszületik a gyerek és akkor nem lenne annyi válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!