Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen hogyan lehet rizikó mentesen kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Van egy lány a munkahelyemen aki bejön, szerintem én is neki, kezdeményez beszélgetést, de az is lehet, hogy csak félreértem. Nem tudok róla semmit, csak a beszédstílusa, külseje alapján szimpatikus. A probléma a munkahellyel van csak, szerintem mindketten hosszú távra tervezünk itt, így bár elutasításra nem számítanék, de lehet barátja is akár, így a dolog kínos mivolta miatt teszem fel a kérdést, talán van pár jó tippetek. Huszonévesek vagyunk egyébként.2022. máj. 6. 09:03
1/7 anonim válasza:
Hívd el egy munkán kívüli programra. Süti, kávé, valami laza.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ez túl átlátszó, mert annak ellenére, hogy egy helyen dolgozunk, majdnem 0 köze van a munkánknak egymáshoz. De köszönöm a választ, én is egyelőre csak ezt látom lehetőségnek.
2022. máj. 6. 09:34
4/7 anonim válasza:
Nem kell azonnal elhivni, munkahelyen az a jo, hogy lehet addig beszelgetni, amig ki nem derulnek ilyen dolgok, hogy van-e parja, stb. 1-2 honap alatt megismered annyira, hogy tudd, erdemes-e komolyabban probalkozni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem amíg azt se tudod, hogy van-e valakije, ne hívd el. Próbáld meg kicsit jobban megismerni és ha már tudod, hogy egyedülálló, látod rajta, hogy benne lenne az ismerkedésben és megismerted annyira, hogy érezd, működhetne is közöttetek a dolog, nem csak a külseje miatt tetszik, akkor utána hívd el valahova.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen ez a van-e valakije az egyik szempont, de valojaban az a randizas értelme, hogy eldöntsük, megfelelőek vagyunk-e egymásnak. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2022. máj. 6. 11:57
7/7 anonim válasza:
Igyatok a munkában egy kávét és ott valami beszélgetésbe, hogy " a párod nem szokta ezt vagy azt?/nem jártatok már itt?/stb valami mindegy. Ha nincs neki, úgy is megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!