Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy sor 5 Audi A6 valóban...

Egy sor 5 Audi A6 valóban akkora rizikó lenne?

Figyelt kérdés
Egy C4 AEL tdi a vágyam. Megtetszett az autónak mind a formája, mind a motor karakterisztikája. Állítólag nagyon megbízható, legrosszabb esetben kell egy generál, s akkor évekig nem lesz gond vele, persze a korából adódóan nyűgök lesznek vele, ezt mondták többen. Én mindennapi használatra venném, de mégiscsak 25-30 éves kocsiról beszélünk. 1 millió, ami a vásárlásra menne. Brutális árak vannak, 5-6 milliókat nem szeretnék kiadni egy autóra, nem kell nekem a modern technika, klíma legyen benne, s legyen azért erő benne, s a sor5, természetesen. :)
2022. ápr. 21. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vágyad? Akkor meg miről beszélünk? Régi autó-> olcsón bontott alkatrész, nagy baj nem lehet.
2022. ápr. 22. 02:03
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
C4-es Audit már csak hobbinak, és ha van rengeteg pénzed egy feneketlen vödörbe önteni.
2022. ápr. 22. 06:48
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
30 éve használatban lévő cipő nem érdekel? 30 éves diesel alig van benne 2 millió kilométer. Az év vétele.
2022. ápr. 22. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Értelmes suzukihoz csóró vagyok de audit akarok.
2022. ápr. 22. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy megmarad neked a suzuki hulladék ami már új korában is egy f0s volt. Hidd el, ez 30 évesen is jobb autó úttartásban, kényelemben és tartósságban mint egy mai belépő kategóriás hulladék, csak az egérmozi meg a kormányfűtés eladja a sok hozzá nem értőnek..
2022. ápr. 24. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!