Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a munkahelyen kialakuló párkapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Van egy kollégám, aki nagyon szimpatikus. Más területen dolgozunk, de egy multinál. Nem vagyunk közvetlen munkakapcsolatban. Ismerkedés fázisában vagyunk, de kétségeim vannak.2021. jún. 13. 17:10
1/8 anonim válasza:
Ne. NE NE NE! Soha! Semmi jó nem fog kisülni belőle. Tapasztalat.
2/8 anonim válasza:
Ne legyél ennyire pesszimista, attól mert neked nem jött össze. Én is melóban ismertem meg a férjemet, 7 éve tart és együtt fogunk megöregedni. Ne adj ilyen tanácsot, hogy ne. Lehet élete szerelmét szalasztaná el a kérdező m
3/8 anonim válasza:
2.-s a szart fogtok ti egyutt megoregedni
4/8 anonim válasza:
Akkor érdemes belemenni, ha szerelem. Egy kis kaland miatt nem éri meg kockáztatni.
5/8 anonim válasza:
Semmi különösebb véleményem nincs róla. A munkahely elég jelentős szocializációs színtér, és a párkapcsolatoknak is tekintélyes hányada születik ott.
6/8 anonim válasza:
Ismerkedj nyugodtan csak legyél ovatos! Az én cégemnél kialakult kapcsolatok 10-ből 9 mindig tartós marad.
7/8 anonim válasza:
Meredek, de van, akinek sikerül.
8/8 anonim válasza:
A leggyakoribb hosszútávú eredményt produkáló ismerkedési helyszín. Hiszen ott egy-két randihoz képest sokkal jobban rálátsz az illetőre, könnyebb reálisan felmérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!