Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Durván átlag alatti adottságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván átlag alatti adottságokkal lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés

Sportolok, de szörnyű a testfelépítésem, aránytalan vagyok és csak bő ruhákban nézek ki elfogadhatóan.

Az arcom is olyan furcsán néz ki, szerintem tízmilliókba kerülne "helyrehozni". Smink, frizura nem ér semmit, inkább nevetségesen, erőltetetten nézek ki, ha túlságosan próbálkozom.

Mit kezdjek magammal? Találhatok olyat, aki elfogad így? :(

2022. máj. 5. 13:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen. Tapasztalat.
2022. máj. 5. 14:17
 12/24 anonim ***** válasza:
36%

Nő vagy.

A puszta létezésed okán 100X annyit érsz, mint egy átlagos férfi.

Szóval ne rinyálj.

2022. máj. 5. 14:21
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

2: Üssetek, de nekem bejön! :D

Sőt, ha a sakkos soriban játszott karakterét nézem, akkor meg duplán! 😍 (Borzasztó vonzó számomra, ha egy nő okos! 🙃)

2022. máj. 5. 14:29
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
Itt minden bányarèm bejön valakinek, simán lehet neked is párod.
2022. máj. 5. 15:52
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
tinderen 10 perc alatt találnál pasit magadnak
2022. máj. 5. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
8, itt a linkelgetők meg az egyetértők aztán tuti sokkal jobban néznek ki a linkelt színésznőknél a nagy linkelgetésekben 🤣
2022. máj. 5. 16:55
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

Nézd az emberiség csak egy nagyon kis része a gyönyörű kategória. Ha csak ők szaporodnának lenne kb 10ezer ember a földön… ehhez képest van már 8 milliárd.

Rengeteg az átlag, átlag alatti, vagy a valljuk be nagyon csúnya kategória is és ők is szaporodnak… sőt ők még egyszerűbben, mert a nagyon szép emberek már túl válogatósak.

2022. máj. 5. 17:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nagyon szívesen megismernélek.

Kis idő után örülnék a véleményednek egy kép csere vagy facebook profil csere után.

Ha gondolod kérlek írj üzenetet nekem.

(egy durván átlag alatti pasi)

Amennyiben kamu kérlek ne írj.

Köszönöm.

2022. máj. 5. 18:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A 6os csajjal mi a baj?
2022. máj. 5. 19:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 2-es és a 6-os is inkább néz ki jól, mint rosszul, de lehet, hülye vagyok.

(Üdv,

egy másik bi)

2022. máj. 6. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!