Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az átlagos utcán lévő párokról van szó, észrevettétek ezt a jelenséget?
Ha a délután 2 és hajnali 2 közötti szakaszt nézzük, minnél később megyek ki a belvárosi utcára, annál jobban néznek ki a párban lévő férfiak. Tehát például délután 4 -kor tényleg sok átlagos férfit lehet látni kézenfogva sétálni nővel, viszont hajnali 1 -kor már minden nővel sétáló férfi Chad.
A nőknél ugyanez nem jellemző. Még éjfélkor is simán látok 155 cm -es kövér szemüveges lányt, akár 190 centis Chaddel is egyébként. Ma 4 -kor viszont láttam az ellenkezőjét is, ahol a nő volt szép a férfi meg nem.
39-es; jaj?
Jobb reakciód nem volt?
42-es: igen, én is erre gondoltam.
Tipikus incel, aki a nők egy részét nem veszi emberszámba, mert neki nem jön be. De hisztizik, hogy csak náluk lenne esélye, és számára nem "fair" ha lejjebb kell adjon az igényeiből.
De az előbb még nem azt írtátok, hogy mégis miféle férfi az aki válogat ahelyett, hogy a "szintje alatt levő" nőkkel beérné.
Most meg leírom, hogy teljesen mindegy, mert én már nem válogatok, erre azt írjátok "igénytelen". Akkor most mi az igazság?
46-os:
Kicsit korrigálom a válaszod, mielőtt a kérdező kiforgatja a szavaid:
"Senki nem akarja, hogy egy igénytelen megdugja." -> ez korrekt, de az igénytelenség fogalma itt azt jelenti, hogy Te, kérdező vagy igénytelen valószínűleg magadra nézve. Az igényesség nem ott kezdődik, hogy nem akarsz 170 centi alatti lánnyal összejönni.
"Tehát például délután 4 -kor tényleg sok átlagos férfit lehet látni kézenfogva sétálni nővel, viszont hajnali 1 -kor már minden nővel sétáló férfi Chad."
A sötétség és a pia megszépíti a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!