Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az átlagos utcán lévő párokról van szó, észrevettétek ezt a jelenséget?
Ha a délután 2 és hajnali 2 közötti szakaszt nézzük, minnél később megyek ki a belvárosi utcára, annál jobban néznek ki a párban lévő férfiak. Tehát például délután 4 -kor tényleg sok átlagos férfit lehet látni kézenfogva sétálni nővel, viszont hajnali 1 -kor már minden nővel sétáló férfi Chad.
A nőknél ugyanez nem jellemző. Még éjfélkor is simán látok 155 cm -es kövér szemüveges lányt, akár 190 centis Chaddel is egyébként. Ma 4 -kor viszont láttam az ellenkezőjét is, ahol a nő volt szép a férfi meg nem.
"Nem logikát teszel hozzá, hanem véleményt.":
Ez igaz. Csak leírtam, mit látok a valóságban, ahogy azt is, mit látok azokon a helyeken, ahova az emberek egyértelműen ismerkedni járnak.
"És persze továbbra is kerülöd a kérdéseket":
Most nem.
"Hol a tökömben van ennyi jó pasi? Vagy neked tetszenek?":
Én csak reálisan nézem a pasikat a való életben megismert férfiakhoz képest. Lehet te máshogy nézel a férfiakra és a felső 20% alatt mindenki ronda neked.
"Csak én érzem magam valami komédiában mindig, mikor olvasom a 'chad' szót?":
Eredetileg nem akartam én se használni a szót. Egyszerűen gyorsabb így leírni. Mondhatjuk úgy is, hogy férfi modell.
"Arra adj már nekem légyszi valami tudományos magyarázatot, hogy hogy lehetett a chad barát hajnali 1-kor egyedül?":
Én se értem. Lehetséges, hogy épp nem érdekelték a nők, jobban érdekelte a szép belvárosi építészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!