Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az átlagos utcán lévő párokról van szó, észrevettétek ezt a jelenséget?
Ha a délután 2 és hajnali 2 közötti szakaszt nézzük, minnél később megyek ki a belvárosi utcára, annál jobban néznek ki a párban lévő férfiak. Tehát például délután 4 -kor tényleg sok átlagos férfit lehet látni kézenfogva sétálni nővel, viszont hajnali 1 -kor már minden nővel sétáló férfi Chad.
A nőknél ugyanez nem jellemző. Még éjfélkor is simán látok 155 cm -es kövér szemüveges lányt, akár 190 centis Chaddel is egyébként. Ma 4 -kor viszont láttam az ellenkezőjét is, ahol a nő volt szép a férfi meg nem.
Erről linkelj valamit légyszi. Én is akarom ennyire ismerni az embereket. De ne incel fórum filózgatás legyen!
Amúgy te csöves vagy, hogy egész nap a járókelőket nézed?
Én ezt nem értem... Az átlagos férfiak este/éjszaka nem mennek ki az utcára? Vagy kimennek, de nem a csjukkal? A vonzó férfiak meg fordítva?
Azon túl, hogy én nem figyeltem meg ilyesmit, voltaképpen a dolog logikáját sem értem...
"Azon túl, hogy én nem figyeltem meg ilyesmit, voltaképpen a dolog logikáját sem értem...":
Én csak megfigyeltem mi történik. Az is lehet, hogy az éjszakai Chad akkor ismerte meg a párját pár órája. És a lány úgy viselkedik, mintha 3 éve ismerné, mert annyira tetszik neki a kifogott hal.
Délután sokan intézik a dolgukat: munka után hazafele, fáradtan, gyerekkel, párral, meg egyedül. 0-99 korosztály vásárol, postára siet, elugrik edzeni, elhozza a gyereket oviból, intézi az ügyes-bajos dolgait.
22 után meg leginkább a bulibogarak rajzanak. Jellemzően a fiatal korosztályból, és a jobb anyagi helyzetűek. Nem meglepő módon köztük több az igényes megjelenésű fiatal férfi.
Mondjuk hajnali kettőkor viszonylag kevés családapa megy az oviba a gyerekért, meg melósruhában postára.
Másrészt a legtöbb ember nem a párjával megy mindenhova. Annak is van, aki épp nem szorongatja senki kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!