Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / Nők, ti adtok esélyt fiatal kopasz férfiaknak?

Csak azt nem írtad le, hogy kopasz vagy kopaszodó.
Teljesen kopasz = Rendben van.
Kopaszodó = Gáz.
Aki kopaszodik, az jobban tenné, ha onnantól kezdve teljesen kopaszon hordaná a frizuráját. A kopaszsággal semmi baj, a kopaszodás nagyon rosszul néz ki.

Nekem volt kopasz barátom, mikor 19 voltam, ő meg néhány évvel volt nálam idősebb, de ő letolta nullással. De nem a kopaszsága miatt voltam vele, hajjal is tetszett.
Férjemnek most hosszú a haja, de mikor megismertem, rövid volt. Ismeretségünk előtt volt kopasz is, mutatott képet, és úgy is tetszett. Szóval nálam sokadlagos, hogy kopasz-e az illető, vagy hosszú a haja.

Igen. Két kopasz pasi volt eddig, aki személyes ismerősöm és bejött. Önmagában csak emiatt nem lenne baj. Nme személyes ismerősöm, hanem mondjuk tévében stb. is jött már be kopasz pasi, pl. Lex Luthor a Smallville sorozatból, vagy Rudolf Péter fiatalabb korában. Önmagában nem ez a zsánerem, de nincs vele baj.
Amúgy minden esetben az a titka a dolognak szerintem, hogy ápolt-e. Ha valaki letolja nullással a haját, ahogy más is írta, az előnyösebb a fiatal srácoknak, és azt a képet közvetíti, hogy rendszeresen foglalkozik vele. Van, aki ilyenkor szakállt növeszt, nem muszáj, csak azt mondom, hogy lehet olyan látszatot kelteni, hogy foglalkozol magaddal. És az megint más dolog. Ugyanez igaz a hosszú hajra is. Sok férfi van (vagy csak én láttam ilyeneket, nem tudom), akik azt hiszik, hogy a hosszú haj elvan magában. Mi nők azért növesztjük a hajunkat, mert ápoljuk is. Ismerek pasit, akinek hosszú a haja, de szét van száradva, mint a szalma, de tényleg, már messziről látni, milyen ápolatlanul száraz a haja, de nem aakr vele jobban törődni, mert az b**zis. Vagy a másik véglet, amikor egy pasi megnöveszti a haját, és azt hiszi magáról, hogy úgy néz ki, mint a fiatal Jon Bon Jovi, közben meg zsíros a haja. Szóval bármilyen is a hajad, a legjobban akkor tudod belőle kihozni a maximumot, ha látszik, hogy foglalkozol magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!