Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért trendi a mai fiatal férfiaknál,hogy úgy koptatunk le valakit ,hogy nem írunk vissza az üzenetekre?
Már a második férfi csinálja ezt velem ,27 és 33 évesen.több randi után,csók is volt ,már teljesen beleéltem magam,hogy lesz valami,erre csak annyi,hogy nem valaszolnak.
Nekem így sokkal nehezebb lezárni
Férfiakra és nőkre is jellemző ez.
Ez gerinc kérdése igazából,nincs bennük annyi tartás hogy megmondják azt hogy vége. Örülj,hogy nem pár éves kapcsolatot zártak így le. Ilyenről is hallottam már
Szia!
Saját példámból kiindulva - meg van neki a fix kapcsolata, és csak csapongott veled.
Sajnos nekem egy igazi kettős személyiség tanította meg, hogy ilyen is van. 2 hónap után derült ki, hogy valósak a gyanújaim (eltűnik, nem reagál, direkt nem vesz észre). Azt hittem lefordulok amikor a nevében jött egy üzenet a nőjétől, akit végig az exének emlegetett, hogy takarodjak az életükből, ők komoly és mély kapcsolatban élnek amibe én most bezavartam (???)
Ez csak saját tapasztalat. Ettől talán az is "jobb" ha csak simán egy éretlen hülyegyerek.
Sajnos a valós okok nem mindig derülnek ki, ahhoz már gerinc is kéne. :(
N/31
"Vedd észre az átlagpasit és nem fogsz ilyet tapasztalni,"
Ti az átlag pasi alatt a lúzer, nőgyűlölő incelt értitek. Kösz, de azok inkább nagyívben kerüli minden nő. AKik szerint minél rondább és lúzerebb valaki annál szebb a belsője. :D :D :D
Régen nem volt internet. Legfeljebb telefon.
De főleg az sem, mert a Kádár-érában a 70-es évekig
csak a kiemelt státuszúak, a "megbzhatóak", de elsősorban
az orvosoknak, fejeseknek volt telefonjuk.
Szóval akkoriban ez úgy ment, hogy "majd írok", "dobok egy levlapot", vagy "felhívlak a munkahelyeden", stb. Aztán, ha már nem volt érdekes a másik, akkor szépen maradt a nagy csönd.
"csók is volt ,már teljesen beleéltem magam,hogy lesz valami,"
Na, ez az, amit nem szabad.
Reménykedni, azt igen.
Beleélni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!