Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A romantika mára teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A romantika mára teljesen kiveszett a nőkből, csak az számít a "férjfogásnál", hogy a pasas külföldi és pénzes legyen?

Figyelt kérdés

Kicsit megütköztem, hogy egy nőnek ennyi is elég. Se a kinézet, sem az életkor, sem a műveltség stb... nem számít?!

(Tisztelet a kivételnek.)

https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__117260..

2022. máj. 4. 16:27
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
94%
De ez ideig-óráig működik. Ilyenkor van az, hogy szakítás után az első dolga jól beb.szni vagy beszívni, mert nem saját magáért józanodik ki, hanem valaki másért. Ezért nem tudnak szülők, testvérek se hatni egy drogos tinire. Mert nem belülről, önmagából fakad a motiváció, hanem külső tényezőért. A legrosszabb, legönzőbb dolog, amit valaki tehet egy függővel, ha feltételeket szab neki, és ezáltal az önnön személyét teszi a józansága függvényévé. Mint amikor egy éhező szigetlakónak viszel egy adag ételt, ahelyett, hogy megtanítanád halászni és gyümölcsöt szedni.
2022. máj. 4. 19:35
 32/41 anonim ***** válasza:
94%
A korábbi függőség helyett kialakítasz egy új függőséget.
2022. máj. 4. 19:36
 33/41 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az alkesz az pont a rosszfiú, akit kerülni kell, nem megvárni, míg agyonver.
2022. máj. 4. 19:38
 34/41 anonim ***** válasza:
5%

Hat, lehet.

Amugy csak talalgatni tudok, csak reszinformaciokat tudok a ferfiismerosom eletebol, lehet, hogy nem is igy tortent...

2022. máj. 4. 19:41
 35/41 anonim ***** válasza:
5%

Apam is alkesz, miota megszulettem,megse vert agyon senkit. Nem minden alkesz veri ossze a csaladjat fizikailag.

Vagy pl. elozo pasim sulyos beteges feltekeny volt. De ez csak valamikor 1-2-3. evben derult ki. Aztan meg megszunt az lenni hirtelen 5-6,. evben...

2022. máj. 4. 19:46
 36/41 anonim ***** válasza:
23%

Egy biztos pilltől meg átlagos pároktól függetlenül (ma pont láttam egy ilyet).

A romantika Chadnek van fenntartva.

2022. máj. 4. 19:49
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

“ Ezért nem tudnak szülők, testvérek se hatni egy drogos tinire. ”

Ok valoban nem tudnak ra hatni,mert nem kukdhetik el otthonrol,hogy akkor nem laksz velunk,ha nem hagyod abba..! Ok igy is, ugy is vele maradnak!

De ha a novel most ismerkedik,a no mondhatja azt,hogy o alkoholistavak nem akar jarni! Es akkor szabad akaratabol teszi le a ferfi a poharat! Mert donthet ugyis,hogy nem teszi le! Két út áll előtte, barmeyliket valaszthatja, csak a no nem marad vele mindket esetben.

2022. máj. 4. 19:50
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

37-es, a szerelmesnek Chad az, akibe szerelmes...

Nekem legalabbis. Eppen most.

2022. máj. 4. 19:52
 39/41 anonim ***** válasza:
97%
Az én apám meg eltörte anyum lábát, szóval kösz, kaparja össze az alkesz nyomorékokat a saját anyjuk.
2022. máj. 4. 19:54
 40/41 anonim ***** válasza:
95%

"ugy menti meg vegulis a no, hogy nem azonnal fakepnel hagyja, mikor megtudja,hogy a ferfi iszik."

De bizony, azonnal kuka. Soha, semmilyen körülmények között nem kezdek piással, drogossal. Még expiással sem. Akar a fene azon izgulni, mikor esik vissza.

2022. máj. 4. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!