Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A romantika mára teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A romantika mára teljesen kiveszett a nőkből, csak az számít a "férjfogásnál", hogy a pasas külföldi és pénzes legyen?

Figyelt kérdés

Kicsit megütköztem, hogy egy nőnek ennyi is elég. Se a kinézet, sem az életkor, sem a műveltség stb... nem számít?!

(Tisztelet a kivételnek.)

https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__117260..

2022. máj. 4. 16:27
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
2%

“pszicopata vagy narcisztikus ferfiak vonzzak”

Attol,hogy valaki mentalis beteg,meg lehet szeretheto,sot,imadhato, jo ember.

Az csak egy dolog az emberben. En is mentalis betegseggel kuzdok, meg ti is itt talan. Nagyon sokannemegeszsegesek mentalisan teljesen, csak nem is tudtok rola. Pl. Enyhe szemelyisegzavara szinte mindenkinek van. A mentalis betegseg csak egy resz az emberbol,ugy, mint ahogy fajos a terde vagy a dereka. Attol van ezer mas szeretheto tulajdonsaga a “narcisztikus” vagy borderline vagy alkoholbeteg embernek. 2. Az ember valtozik,most narcisztikus,alkoholista, de par ev mulva talan mar nem az. 3. A narcisztikussag vagy barmi mas merteke sem mindegy.

En mar lattam olyat egy alkoholfuggo ember a szerelem kedveert letette az alkoholt. Ha azt akarod,hogy egy fuggo letegye a szert,adni kell neki valami jobbat cserebe.

2022. máj. 4. 18:19
 22/41 anonim ***** válasza:
78%
Igazi narcisztikus csak a lakossag kevesebb,mint 1%-a. Pont most hallgattam errol egy eloadast. Csak nagyon divatos most ezekkel a kifejezesekkel dobalozni. Sokszor meg a szakemberek is rafogjak valakire,hogy narcisztikus,kozben meg nem az, annyira benne van most ez a szo a koztudtaban! Ok is emberek, ok is tevedhetnek.
2022. máj. 4. 18:22
 23/41 anonim ***** válasza:
18%
A pszichopata is maximum a lakosság elenyésző százaléka, de a pszichológiai és pszichiátriai analfabéták között divat mindenkit lepszichopatázni, aki arrogáns, érzéketlen vagy érzéseit nehezen fejezi ki, alapvetően nehéz természetű, uralkodó típus. Ugyanígy nem mindenki nárcisztikus, aki el van magától szállva, és tudatosan vagy tudattalanul manipulálja a környezete önbecsülését.
2022. máj. 4. 18:45
 24/41 anonim ***** válasza:
76%

"Ha azt akarod,hogy egy fuggo letegye a szert,adni kell neki valami jobbat cserebe."

Nem akarom. Pátyolgassa valaki más.

2022. máj. 4. 18:54
 25/41 anonim ***** válasza:
3%

24-es,ha eleg sokaig elsz,elobb -utobb minden megtortenik veled:)

Lehet, hogy elobb megszereted es csak utana, valamikor kesobb kell “megmenteni”.

2022. máj. 4. 18:57
 26/41 anonim ***** válasza:
96%

Ez a megmentősdi kapitális hülyeség.

Nagyon sok drogos és alkoholista művésztől olvastam önéletrajzot; ameddig ő nem akarja abbahagyni, érzi úgy, hogy ennél nincsen lejjebb, és ő ennél többet érdemel, addig a hősszerelemes környezete fejre is állhat, nem lesz semmi eredménye. Mindig saját döntés a leszokás, nem a környezet pozitív, negatív nyomásgyakorlásától függ.

2022. máj. 4. 18:59
 27/41 anonim ***** válasza:
3%

Jo, akkor nem megmenteni. Tudom, csak ha o maga akarja.

Akkor ugy irom, hogy ott egy no, akivel nagyon tetszenek egymasnak, tegyuk fel.

Kicsit megismerkednek, kezdik megszeretni egymast is talan es a no rajon, hogy a ferfi alkoholista. A no akkor azt mondhja neki,hogy csak akkor jar vele,feltetelt szab, hogy ha leteszi az italt. Szoval a ferfi valaszthat ,ha leteszi az italt, lesz neki helyette szerelem. Es leteszi.

Ismerek egy ferfit akinek csak korvonalakban ismerem az eletet, szerintem neki igy volt, hogy abbahagyta...mondta nekem,hogy 2011. augusztus 10-en ivott utoljara. Azt is tudom,hogy akkortajt ismerkedett meg a nőjével...

2022. máj. 4. 19:08
 28/41 anonim ***** válasza:
5%
27-es vagyok, en nem olvastam drogos, alkoholista, egyeb fuggo muveszek eletet. En magam vagyok az es a kornyetpzetemben mindenki. Igy en is sokat olvasok a temarol, egyfolytaban.
2022. máj. 4. 19:12
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
27-es valaszom: ugy menti meg vegulis a no, hogy nem azonnal fakepnel hagyja, mikor megtudja,hogy a ferfi iszik. Hanem feltetelt szab, megszabja a sajat hatarait. Ha a ferfinak kell a no, erőt vesz magan es leteszi a poharat, de donthet ugy is,hogy inkabb iszik tovabb maganyosan, pár nelkul.
2022. máj. 4. 19:17
 30/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem leszek a helyettesítő a pia helyett. Mentse meg magát.
2022. máj. 4. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!